Eerste editie Sunday Funday een succes!

 

Afgelopen zondag, tijdens het jubileumweekend, lanceerden we de eerste editie van Sunday Funday - een dag in het Muziekgebouw voor alle inwoners van Eindhoven en de Brainport regio. Het werd een uiterst geslaagde dag, deze keer met het thema Feest, refererend aan het 30-jarig jubileum.

 

Feest

En een feest was 't! We mochten veel gezinnen ontvangen en een flink aantal bezoekers met verschillende nationaliteiten. Met een veelheid aan kraampjes, en een drukbezochte schminktafel werd het een gezellige boel. Er was muziek van de Papaformigas, Dr. J's Curious Cats en de kindervoorstelling MeneerTjes SlodDe & Vos.    


Biertje

Tevens werd tijdens deze eerste Sunday Funday het speciale jubileumbiertje 'Hoppy Composer' gelanceerd. Ter gelegenheid van het 30-jarig bestaan liet het Muziekgebouw door de Eindhovense brouwer Van Moll Craft Beer een heerlijk blond speciaalbiertje brouwen dat gedurende het hele jubileumseizoen in het Muziekgebouw op fles te verkrijgen is.

Maandelijks

Sunday Funday is een maandelijks terugkerend event voor alle leeftijden, een mini-festival voor iedereen. De tweede editie staat gepland op zondag 16 oktober. Het thema? Dat verklappen we hier! Houd onze site en socials in de gaten voor updates. 


Sunday Funday gemist, of nog even nagenieten? Bekijk hieronder de foto's van de gezellige dag.