Steun en doneer

Wat zijn het onwerkelijke tijden. We hopen dat het u goed gaat, en dat u en uw naasten gezond zijn. Door de coronacrisis staan we met z’n allen voor grotere uitdagingen dan ooit tevoren, en dat geldt ook voor Muziekgebouw Eindhoven.

We kijken er enorm naar uit u weer te mogen ontvangen in Muziekgebouw Eindhoven. Er gaat immers niks boven een heerlijke live-ervaring. Om dit allemaal weer mogelijk te maken, hebben wij uw steun echt hard nodig. Iedere bijdrage, groot en klein, waarderen wij enorm en helpt Muziekgebouw Eindhoven te blijven bestaan. Zo kunnen we ook in de toekomst voor u weer de mooiste concerten organiseren.

Bij voorbaat dank voor uw bijdrage.
Tot ziens in Muziekgebouw Eindhoven!

Hoe kunt u Muziekgebouw Eindhoven helpen?

  • Bewaar je ticket, geniet later - Heeft u tickets voor een geannuleerd concert? Vraag dan geen geld terug. Met de actie Bewaar je ticket, geniet later steunt u Muziekgebouw Eindhoven en de betreffende artiest. Wilt u een deel van uw tickets doneren? Neem dan contact op met tickets@muziekgbouweindhoven.nl
  • Doneer eenmalig een bedrag - Met uw bijdrage steunt u Muziekgebouw Eindhoven direct en u bepaalt zelf de hoogte van het bedrag. Daarnaast heeft Muziekgebouw Eindhoven een ANBI-status waardoor het fiscaal aantrekkelijk is om een donatie te doen. Voor deze optie kunt u gebruik maken van onderstaande doneermogelijkheid. 

Doneren

Wilt u liever zelf uw donatie overmaken? Dat kan op rekeningnummer: NL39RABO0166304883 ten name van Muziekgebouw Frits Philips EHV.