GESLOTEN!

Vacature Hospitality manager 

Zit gastvrijheid bij jou in het bloed en staat flexibiliteit jou op het lijf geschreven? Lees dan snel verder! Muziekgebouw Eindhoven zoekt een:

Hospitalitymanager (38 uur per week)

Dit bieden wij onze Hospitalitymanager

Een uitdagende functie in een culturele en inspirerende werkomgeving met veel ruimte voor eigen inbreng en ontwikkeling. Werken binnen het Muziekgebouw Eindhoven betekent een boeiende werkplek in een prachtig gebouw. Daarnaast krijg je het volgende:

 • Een fulltime functie en een jaarcontract met uitzicht op verlenging en een vast contract;
 • Een passend salaris is in overeenstemming met de zwaarte van de functie en afhankelijk van de geschiktheid en ervaring. De functie kent een salarisbreedte van €3.986,43 tot maximaal €4.541,03 bruto per maand op fulltime basis (38 uur);
 • 25 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband en 8% vakantiegeld;
 • Je bezoekt gratis de leukste events en concerten;
 • Supergezellige personeelsborrels.

Dit doet onze Hospitalitymanager

Als hospitalitymanager bij het Muziekgebouw geef jij leiding aan ons gehele hospitalityteam (circa 12 fte) en ben je onderdeel van het management team. Je bent actief betrokken bij de uitvoering van de periodieke en dagelijkse werkzaamheden. Omdat je nauw samenwerkt met je team, heb je dubbele positie: die van collega en die van leidinggevende. Je hebt een controlerende en stimulerende rol en zorgt samen met je team voor een goede gasttevredenheid.

We zijn op zoek naar iemand bij wie het hart sneller gaat kloppen van muziek, die een geboren hospitalitymanager is zich goed kan inleven in de grote diversiteit aan bezoekers. Je zorgt voor een perfecte uitstraling van Muziekgebouw Eindhoven, alle bars en foyers.

Natuurlijk horen taken op (financieel)administratief gebied hier ook bij. Daarom zoeken we iemand die aantoonbaar ervaring heeft en secuur te werk gaat. Je maakt financiële analyses voor zowel de foyers als het restaurant en ook het opzetten en monitoren van KPI’s behoren tot jouw taken. Je hebt ervaring met het ontwikkelen van een businessplan met betrekking tot het gehele food & beverage onderdeel en het ontwikkelen van rendabele concepten voor de exploitatie. Je houdt toezicht op de budgetten en verantwoordt de financiële situatie. Je beschikt over een commerciële flair en je werkt mee in en aan bedrijfsprocessen.

Tot slot ben je een voorbeeld voor je collega’s en werk je ook mee op de werkvloer als dat nodig is. De fijne kneepjes van het vak hoeven we jou niet uit te leggen, maar je kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan het begeleiden en ontvangen van gasten en het oplossen en afhandelen van klachten.

Dit vragen wij van onze Hospitalitymanager

Het spreekt voor zich dat we een representatieve, enthousiaste en zelfstandige hospitalitymanager zoeken die van aanpakken weet. Daarnaast:

 • Heb je HBO werk- en denkniveau of gelijkwaardig door ervaring;
 • Spreek je naast Nederlands ook goed Engels;
 • Beschik je over een groot netwerk (en heb je ervaring in het onderhandelen over contracten) met leveranciers;
 • Heb je minimaal 15 jaar ervaring in het hospitality-vak en het aansturen van een groot team;
 • Ben je resultaatgericht, bewaakt de voortgang, bent overtuigend, enthousiast en kan snel kunnen schakelen tussen verschillende partijen;
 • Ben je een flexibele werker, stressbestendig en een echte teamplayer;
 • Beschik je over een diploma Sociale hygiëne en een diploma Bedrijfshulpverlening, of bent bereid deze te behalen;
 • Kun je goed anticiperen en neemt graag initiatief;
 • Ben jij een echte ‘verbinder’, ben je ondernemend en beschik je over uitmuntende sociale vaardigheden.

Klinkt dit jou als muziek in de oren? 

Stuur dan vóór 10 december een CV en motivatie naar onze HR-afdeling: hr@mgehv.nl.
Heb je nog vragen over de functie als Hospitalitymanager? Ook dan mag je een mailtje sturen, we helpen je graag verder. 

 

Over Muziekgebouw Eindhoven 

In de 30 jaar die we bestaan hebben vele grote, kleine en talentvolle muzikanten een magische avond verzorgd. Met akoestiek van de hoogste klasse en ruimte voor allerlei muziekgenres – en daarmee ook een heel divers publiek – is Muziekgebouw Eindhoven een bijzondere plek die jaarlijks zo’n 160.000 bezoekers trekt.  

Een plek die de komende jaren nóg meer een podium van, door en voor de stad gaat worden. Waar talrijke ideeën leven om meer bezoekers te laten genieten van muziek en meer makers een podium te geven, eigenzinnige producties te ontwikkelen en om vernieuwende verbindingen aan te gaan.

Kortom: om iedereen in Eindhoven (en daarbuiten) een gastvrij, muzikaal huis te bieden volop ontmoeting en beleving. Het is toch fantastisch om hier onderdeel van te zijn!?