Jubileumbiertje gelanceerd!

 

Speciaal Biertje

Muziekgebouw Eindhoven bestaat dit jaar 30 jaar en dat wordt gedurende het komende seizoen gevierd. Om een ludiek accent toe te voegen aan de feestelijkheden rondom het jubileum, heeft het Muziekgebouw voor de gelegenheid een speciaal-biertje laten brouwen.

Van Moll Craft Beer

En wie kun je dat beter laten doen dan de Eindhovense brouwerij Van Moll Craft Beer? Het gedachtengoed van Van Moll sluit prachtig aan bij waar het Muziekgebouw voor staat: het prikkelen van de zintuigen en de belevenis van kunst, muziek en food - precies dat wat Van Moll de beleving “buiten het glas” noemt. Het was dus een no brainer juist déze lokale brouwer te vragen om een bijzonder en ‘muzikaal’ biertje te maken.


Speciaal

Het jubileumbiertje - een heerlijk zacht blond speciaal-biertje - werd zondag 11 september gelanceerd tijdens de eerste editie van het maandelijks terugkerende Sunday Funday - onderdeel van het jubileumweekend - en zal onder de klinkende naam ‘Hoppy Composer’ gedurende het hele jubileumseizoen 2022/23 op fles verkrijgbaar zijn bij alle outlets binnen Muziekgebouw Eindhoven.