Zijn jouw kids ook dol op pannenkoeken én houden ze van muziek? Dan zijn de pannenkoekconcerten in Muziekgebouw Eindhoven voor hen gemaakt! In Muziekgebouw Eindhoven vinden regelmatig leuke pannenkoekconcerten plaats. Hier kunnen de allerkleinsten genieten van een leuk kinderconcert én een verrukkelijke pannenkoek, die ze zelf mogen versieren! De pannenkoeken worden vanaf een uur voor aanvang van het concert geserveerd. De kinderpannenkoek zit bij de entreeprijs inbegrepen.

 

 

 • Muk ziet ze groeien (2+)

  Muk ontdekt de lente
  Pannenkoekconcert
  zo 12 mei ’24

  In ‘Muk ziet ze groeien’ ontdekken we de lente. We zien hoe kleine dieren en planten zich wonderlijk transformeren. Een kuiken kruipt uit een ei en rups ontpopt zich tot een vlinder. Lentekriebels in een wederom visueel inventieve wereld met techniek en poppenspel, ditmaal ook begeleid door live muziek!

 • Sjakie & Jopie (3+)

  Herkenbare verhalen en vrolijke meezingers!
  Pannenkoekconcert
  zo 2 jun ’24

  Een voorstelling boordevol grappige en herkenbare verhalen en vrolijke meezingers gebaseerd op het gelijknamige kinderboek! Vandaag is het feest in de straat van Sjakie en Jopie. En de vrienden hebben je hulp hard nodig om op tijd klaar te zijn en er een onvergetelijke dag van te maken. Zal buurman Rob wel komen? En wat als de ijsjes smelten? Gelukkig hebben Sjakie en Jopie overal een oplossing voor. Met veel fantasie verkennen ze hun wereld en ontmoeten ze de bewoners van hun kleurrijke straat. Met nieuwe liedjes van JW Roy en Jan Groenteman, winnaar van de Willem Wilminkprijs voor het beste kinderlied 2022.

Op de hoogte blijven van de heerlijkste pannenkoekconcerten? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!