Janine Jansen

 

Heeft ze nog enige introductie nodig? Janine Jansen… Vooruit, heel in het kort dan: ‘Als een van ’s wereld grootste stersolisten is ze zo’n oplettend luisteraar, zo’n ingewijd en intiem kamermuziekparter als maar mogelijk is’ (New York Times). Tot de recente prijzen die ze ontving, behoren de Herbert-von-Karajan Preis 2020 en de Vermeer Prijs. Soliste én kamermuzikante. 

 

 

Schrijf je in voor de e-mail alert en krijg een melding wanneer er weer een concert van Janine Jansen op de agenda staat. 

 

Een onvergetelijke avond: daar ben je van verzekerd wanneer Janine Jansen in Muziekgebouw Eindhoven speelt. Met haar virtuoze spel en charismatische uitstraling weet Janine Jansen iedere noot tot leven te brengen en de harten van haar toehoorders te veroveren.

Janine Jansen staat bekend om haar buitengewone techniek en diepgaande interpretaties van meesterwerken uit het klassieke repertoire. Als een ware virtuoos domineert ze de viool en brengt ze met haar spel een overweldigende emotionele lading over. Concerten van Janine Jansen in Muziekgebouw Eindhoven zijn avonden om te koesteren, een samensmelting van meesterlijk talent en een prachtige locatie. 

Mis geen gelegenheid om Janine Jansen live mee te maken in Muziekgebouw Eindhoven. Je bent dan getuige van een adembenemend concert dat nog lang in het geheugen blijft hangen.