© Bettina Dörr

The Musical Box

performs Genesis - 'Selling England by the Pound'
do 25 apr ’24 20:15 uur
do 25 apr ’24
20:15 uur

De Canadese Genesis tributeband The Musical Box komt in 2024 opnieuw naar Muziekgebouw Eindhoven voor een geweldig concert! Het Genesis-album 'Selling England by the Pound' bestaat in 2023 50 jaar en dat viert The Musical Box met een recreatie van de gelijknamige 1973/74 Genesis-tour. Ze gebruiken waar mogelijk zelfs de originele kostuums, projecties en instrumenten! Veel Genesisfans, zowel oude als nieuwe, hebben niet de kans gehad om deze legendarische concerten mee te maken. Daarom brengt dit concert je terug naar de vroege jaren '70, met de magie en muziek van die baanbrekende optredens.

The Musical Box heeft al voor meer dan een miljoen toeschouwers wereldwijd opgetreden, in een aantal van de meest prestigieuze locaties, zoals The Royal Albert Hall in Londen. De band had het voorrecht om Phil Collins en Steve Hackett van Genesis te ontvangen voor gastoptredens en wordt in hun zoektocht naar authenticiteit vaak genoemd als de beste Genesis tributeband ter wereld.

Onderdeel van

The Musical Box recreated, very accurately I must say, what Genesis was doing. I saw them in Bristol with my children, so they could see what their father did back then.

Peter Gabriel - Voir Montreal