© Rob van Dalen

Queen Must Go On

Winnaar The Tribute, Battle of the Bands
za 30 dec ’23 20:15 uur
za 30 dec ’23
20:15 uur
  • za 30 dec ’23
    20:15 uur
    Grote Zaal

Queen Must Go On is na het stormachtige jaar waarin ze het eerste seizoen van ‘The Tribute, Battle of the Bands’ wonnen, een bekende naam geworden in Nederland. Het beginjaar bleek pas de start te zijn... Na een uitermate succesvol eerste theaterseizoen, waarin de shows zonder uitzondering uitverkocht waren en de band met een eigen show in Ziggo Dome staat, is Queen Must Go On nu terug met een reprise van deze show, en wel in Muziekgebouw Eindhoven! Verwacht een show die op momenten intiem en op andere momenten groots en bombastisch is. Kom genieten, kom meezingen, kom het beleven. Een unieke ervaring!

Queen Must Go On brengt je de complete Queen ervaring vol overgave! Vier gepassioneerde en ervaren muzikanten brengen een ode aan Freddie Mercury, Brian May, John Deacon en Roger Taylor. Alle nummers zijn tot in detail uitgezocht en worden gespeeld met perfectie. Ward Palmen heeft zich als doel gesteld om de originele zanglijnen van Freddie zo precies mogelijk te benaderen. Gelukkig heeft Ward een flink bereik en een timbre waar hij menig Queen-liefhebber mee betovert. Op drums werkt QMGO trots afwisselend met drie drummers: Mick Gravéé, Dennis Meentz en Hans in het Zandt. Allen giganten in hun vak. In samenspel met bassist Geert Horvers, levert dit die vette basis waardoor je onmogelijk stil kan blijven zitten of staan. Het adembenemende gitaarspel van Ralph Derksen maakt de band compleet. Voor de echte Queen-sound wordt gebruik gemaakt van dezelfde instrumenten en versterkers zoals Queen die ook gebruikte, voor een nog authentieker gevoel.

Queen Must Go On neemt je mee terug naar de gouden jaren van rock en pop. Alle hits zoals ‘Don't Stop Me Now’, ‘We Are The Champions’, ‘Bohemian Rhapsody’ en natuurlijk ‘The Show Must Go On’ komen voorbij, maar ook nummers uit de begintijd van de band. De combinatie van een indrukwekkend decor, een podium vol lampen, special effects, een energieke show en alle Queen-hits maken dit tot een ware beleving.


Vrije plaatskeuze

Bij dit ongeplaceerde concert zijn zowel zit- als staanplaatsen. Er is vrije plaatskeuze.

 

Blijf op de hoogte van al het leuks dat je te wachten staat en meld je aan op het Facebook event:

Bekijk het Facebook event