© Sarah Rechbauer

NENA

Wir Gehören Zusammen Tour
zo 3 sep ’23 20:15 uur
zo 3 sep ’23
20:15 uur
  • zo 3 sep ’23
    20:15 uur
    Grote Zaal

In september geeft NENA een spetterend optreden in Muziekgebouw Eindhoven! Deze iconische Duitse zangeres veroverde alweer 40 jaar geleden de hitlijsten met '99 Luftballons'. Met haar onweerstaanbare mix van punk, new wave en pop heeft NENA generaties fans geïnspireerd. Haar opzwepende beats en persoonlijke teksten weten het publiek keer op keer te raken. Een concert van NENA is dan ook een ervaring om nooit te vergeten! Dit concert zal niet alleen een feest van nostalgie zijn, maar ze laat ook nummers horen van haar nieuwste album 'Licht'.

NENA bleef gedurende de jaren tachtig en negentig muziek uitbrengen, zowel als soloartiest als in verschillende muzikale projecten. Ze experimenteerde met verschillende genres, waaronder rock, pop en elektronische muziek, en werkte samen met andere artiesten zoals Kim Wilde en Westbam.

De afgelopen jaren is NENA blijven optreden en nieuwe muziek blijven uitbrengen, en ze blijft een geliefd figuur in de Duitse muziekscene. Haar invloed is te horen in het werk van veel hedendaagse Duitse artiesten.


Vrije plaatskeuze

Bij dit ongeplaceerde concert zijn zowel zit- als staanplaatsen. Er is vrije plaatskeuze.