Ali McGuirk

Krachtige en soulvolle stem
Americana Mondays
ma 23 okt ’23 20:15 uur
ma 23 okt ’23
20:15 uur
  • ma 23 okt ’23
    20:15 uur
    M by Muziekgebouw Eindhoven

Ali McGuirk is een Amerikaanse singer-songwriter uit Boston, Massachusetts. McGuirk wordt vaak vergeleken met grote namen als Stevie Wonder, Chaka Khan en Aretha Franklin. Met haar stemgeluid treedt ze in hun voetsporen en zorgt ze ervoor dat de soulmuziek nieuw leven ingeblazen wordt. Ze heeft tal van prijzen gewonnen, waaronder de prestigieuze John Lennon Songwriting Contest. Ali staat bekend om haar gepassioneerde en soulvolle muziekstijl, waarbij ze genres zoals blues, funk en soul combineert.

McGuirk begon op jonge leeftijd met zingen en ontwikkelde al snel een passie voor muziek. Als ze op het podium staat, straalt ze energie uit die haar publiek altijd een geweldige ervaring bezorgt. Ali is een echte showstopper! Haar songs zijn inspirerend, krachtig en bevatten persoonlijke verhallen en boodschappen. Met haar stem weet ze haar publiek te raken en te betoveren. Ook heeft ze al samengewerkt met vele bekende muzikanten, waaronder leden van Lake Street Dive, Lettuce en The Motet.


Support act: Svante Sjöblom

Svante Sjöblom is al 15 jaar een belangrijke speler in de Scandinavische blues/folk scene. In zijn muziek worden blues, soul, folk en jazz met elkaar verweven en vormen ze de basis voor zijn kenmerkende stem, gitaarspel en ontroerende verhalen. Afgelopen jaar bracht Svante zijn tweede studioalbum 'Before It Breaks' uit. Het album staat vol met sterke, persoonlijke teksten en melancholische, soulvolle nummers. We kunnen niet wachten om de nummers te horen op 23 oktober! Beluister het album hier op Spotify.


Americana Mondays Card

Krijg je geen genoeg van Americana Mondays? Bestel dan de Americana Mondays Card! Je bestelt hiermee 10 tickets voor 100 euro. Dat is 50 euro korting ten opzichte van losse tickets!

Op de Americana Mondays Card zit een unieke code, waarmee je voorafgaand aan het concert een ticket boekt op onze website. De kaart zelf geeft geen toegang tot het concert. Belangrijk dus, dat je jouw ticket van tevoren bestelt. De Americana Mondays Card is geldig voor alle Americana Mondays tot en met juli 2024 – het hele seizoen 2023/2024 dus.

Haal je de Americana Mondays Card op bij ons ticketbureau? Vergeet dan niet de bestelbevestiging mee te nemen. Laat je de kaart liever thuisbezorgen? Dat is mogelijk tegen een meerprijs.

Bestel de Americana Mondays Card