© Rahi Rezvani

Wende

The Promise
di 19 dec ’23
di 19 dec ’23

Sommige dingen in het leven kunnen alleen gezongen worden. Met dit uitgangspunt ontstond Wende’s eerste internationale voorstelling The Promise: een kolkende, pijnlijk eerlijke, intieme en tegelijk strijdlustige show. Wende vond inspiratie in de eeuwenoude traditie en de grote diversiteit die het Engelse schrijverslandschap kenmerkt. In 2020 vertrok ze naar London en ging ze in het befaamde The Royal Court Theatre aan de slag met vijf vrouwelijke schrijverstalenten. Het resultaat werd een ontroerende, moderne songcyclus over identiteit, afkomst en het vrouw zijn.  

Wende: “Deze voorstelling is een belofte aan mezelf. Om te mogen zijn wie ik ben en te ontdekken welke rollen ik vervul, ook al betekent dat dat ik tegen de stroom in moet gaan. Hoe zien vrouwelijkheid en moederschap eruit? Door de ogen van 5 waanzinnige vrouwelijke schrijvers heb ik dit gezocht en The Promise is een liefdesverklaring aan alle grijstinten van het vrouw zijn in onze tijd.”


Zitplaatsen op het podium

Een unieke concertervaring? Die beleef je bij het concert van Wende! Bemachtig tickets voor een van de 70 stoelen óp het podium en ben verzekerd van de meest bijzondere plek in de zaal. Once in a lifetime!