Mick Flannery

Ierse folk singer-songwriter
wo 22 nov ’23 20:15 uur
wo 22 nov ’23
20:15 uur
  • wo 22 nov ’23
    20:15 uur
    Kleine Zaal

De Ierse singer-songwriter Mick Flannery staat bekend om zijn unieke en poëtische teksten. Zijn onderscheidende geluid herken je direct aan zijn kenmerkende stem en gitaarspel. Mick's muziek zit altijd vol met diepgaande emoties en persoonlijke verhalen, die hij op een zeer authentieke manier weet over te brengen. Hij is niet alleen een getalenteerde muzikant, maar ook een geweldige verhalenverteller die zijn publiek weet te raken en te inspireren. Mick zijn live-optredens staan bekend om de intense en emotionele sfeer die hij weet te creëren, en zijn unieke stijl van muziek maken is iets wat je niet snel zult vergeten!

Micks album 'In The Game', een samenwerking met Susan O'Neill, was de bestverkochte onafhankelijke plaat in Ierland in 2021. Mick is door het tijdschrift Clash omschreven als "een complete meester van zijn vak", terwijl The Sunday Times over zijn songwriting zegt dat hij "uitstekende verhalen tevoorschijn tovert". Mick wordt vaak genoemd als een van Ierlands meest begaafde songwriters tot nu toe. 

In september bracht hij zijn nieuwste album Goodtime Charlie uit. Deze beluister je hieronder.


Locatiewijziging

Dit concert is door een productionele wijziging verplaatst naar de Kleine Zaal in Muziekgebouw Eindhoven. Tickethouders zijn geïnformeerd via e-mail.


Vrije plaatskeuze

Dit concert heeft enkel zitplaatsen, wel zijn deze ongeplaceerd. Je kunt zelf een plek uitkiezen o.b.v. de beschikbare plekken op de avond zelf.