COLLIGNON

Energieke en uptempo muziek
Kaleidoscope
vr 25 okt ’24 21:00 uur
vr 25 okt ’24
21:00 uur

COLLIGNON is het nieuwste muzikale project van Jori Collignon, die je kunt kennen als toetsenist en producer van bands als C-Mon & Kypski, Nobody Beats the Drum en SKIP&DIE. In 2022 barcht Jori zijn solodebuut ‘Lagoinha’ uit. Live evolueerde COLLIGNON al snel van soloproject tot een volwaardige band met Gino Bombrini (Komodo) op drums en percussie en Yves Lennertz (YĪN YĪN) op gitaar. Het resultaat is energieke en uptempo muziek, met Yves’ wilde en exotische melodieën en Jori's kenmerkende soundscapes. Na het uitbrengen van meerdere singles, komt in oktober hun eerste studioalbum 'Bicicelta' uit. Het album neemt je mee op een muzikale roadtrip door diverse landschappen, en maakt ook een stop bij Kaleidoscope!

In de zomer van 2023 maakten de mannen naam met hun explosieve en energieke livereputatie. Na de zomer bracht COLLIGNON verschillende singles uit en dat is niet onopgemerkt gebleven! Ze mochten hun eerste single presenteren op Le Guess Who? in Utrecht en gaven begin dit jaar een explosief concert op Eurosonic Noorderslag in Groningen, welke door 3voor12 werd gelabeld als het vierde beste concert van het hele festival. Hun festivalzomer staat volgeboekt met optredens door heel Europa, maar in oktober zie je ze in een gezellige clubsetting in M!


Kaleidoscope

Muziek die prikkelt, uitdaagt en uitnodigt om te dansen; dat is de nieuwe M-programmalijn Kaleidoscope. Net zoals het patroon van een kaleidoscoop voortdurend verandert en verrast, ervaar je tijdens deze clubavonden een eclectische mix van muziekstijlen. Traditionele instrumenten en geluiden uit alle windstreken versmelten naadloos met moderne psychedelica en popmuziek. Bij Kaleidoscope ontmoet het vertrouwde het onverwachte. M wordt eens per maand dé club voor jouw vrijdagavond!


Tijdschema

De deuren van M openen om 21:00 uur, dan kun je alvast genieten van een drankje en de muziek van Space Age DJ Collective. Het concert start om 22:00 uur en duurt tot ongeveer 23:15 uur. Na COLLIGNON draait Space Age DJ Collective nog een uurtje om de avond compleet te maken!