© Nicolaas Käller

Cocobolo

Mix van old-school funk en psychrock
Kaleidoscope
vr 27 sep ’24 21:00 uur
vr 27 sep ’24
21:00 uur

Cocobolo mixt old school funk, psychedelische rock en surfachtige gitaren: alles bij elkaar een lekker retrogeluid. Maar muziek is niet alleen iets waar je naar luistert, vindt de band, maar ook iets om naar te kijken. Daarom schrijft de band alle nummers met een beeld als uitgangspunt. Dit beeld en het nummer worden één verhaal, net zoals een film. Stel je een achtervolging voor, een avondwandeling in het bos of een regendans. Door dit soort visuele achtergronden hebben alle nummers één ding gemeen: ze prikkelen je fantasie. Dat avontuur kun je deze avond zelf meebeleven bij Kaleidoscope!

Cocobolo is een Nederlandse band, bestaande uit gitarist Erik Bandt, drummer Ties Voskamp en basgitarist Hilde Luytjes. Ze zijn sinds 2022 actief en hebben onder andere opgetreden bij evenementen zoals Popronde, Le Guess Who? en Eurosonic Noorderslag. In september kwam hun eerste EP 'Songs For Bad Dancers' uit, welke binnenkort wordt opgevolgd door hun debuutalbum. En die nummers laten ze natuurlijk horen tijdens dit concert in M!


Kaleidoscope

Muziek die prikkelt, uitdaagt en uitnodigt om te dansen; dat is de nieuwe M-programmalijn Kaleidoscope. Net zoals het patroon van een kaleidoscoop voortdurend verandert en verrast, ervaar je tijdens deze clubavonden een eclectische mix van muziekstijlen. Traditionele instrumenten en geluiden uit alle windstreken versmelten naadloos met moderne psychedelica en popmuziek. Bij Kaleidoscope ontmoet het vertrouwde het onverwachte. M wordt eens per maand dé club voor jouw vrijdagavond!


Tijdschema

De deuren van M openen om 21:00 uur, dan kun je alvast genieten van een drankje en de muziek van een DJ. Het concert start om 22:00 uur en duurt tot ongeveer 23:15 uur. Na Cocobolo draait de DJ nog een uurtje om de avond compleet te maken!