Een huis voor Harry (2+)

Een muzikaal avontuur over het grote (on)bekende
Pannenkoekconcert
zo 10 sep ’23 11:00 uur
zo 10 sep ’23
11:00 uur
  • zo 10 sep ’23
    11:00 uur
    Tweede Foyer

Harry gaat op pad
Van zolder naar benee
Een rondje door de kamer
Dan is hij wel tevree

Huis vol avontuur
Binnen is het goed
Hij zou echt niet weten
Wat hij buiten moet!

In deze intieme voorstelling zien we Harry; een tevreden huiskat die graag binnen is. Het huis is groot genoeg en Harry heeft niet zo veel nodig. Maar wist je dat er maar één vlinder nodig is om dat te vergeten?!

Met veel plezier neemt De Toren van Geluid de kinderen mee in dit kleine, muzikale avontuur over het grote (on)bekende. Over het uitslaan van je vleugels. En het terecht komen op je pootjes. Om te zien wat je eerder niet zag. Het gezelschap maakte met veel succes eerder o.a. voorstellingen rondom de bekende poezen Pim & Pom en de voorstelling ‘Ssst! De tijger slaapt’ (prentenboek van het jaar 2018).


Pannenkoekconcerten

Zijn jouw kids ook dol op pannenkoeken én houden ze van muziek? Dan zijn de pannenkoekconcerten in Muziekgebouw Eindhoven voor hen gemaakt! In Muziekgebouw Eindhoven vinden maandelijks leuke pannenkoekconcerten plaats. Hier kunnen de allerkleinsten genieten van een leuk kinderconcert én een verrukkelijke pannenkoek, die ze zelf mogen versieren! De pannenkoeken worden vanaf een uur voor aanvang van het concert geserveerd. De kinderpannenkoek zit bij de entreeprijs inbegrepen.