Gregory Alan Isakov

Appaloosa Bones Tour
i.s.m. Effenaar
do 30 nov ’23 20:15 uur
do 30 nov ’23
20:15 uur
  • do 30 nov ’23
    20:15 uur
    Hertog Jan Zaal

Gregory Alan Isakov komt terug naar Eindhoven! De muziek van de singer-songwriter en muzikant staat bekend om zijn unieke mix van folk, indie-rock en americana. Isakovs muziek wordt gekenmerkt door zijn vermogen om beelden van rustige landschappen en persoonlijke emoties op te roepen. Zijn liedjes nemen je mee op een reis van introspectie en reflectie, waarbij hij thema's van liefde, verlies en de schoonheid van het alledaagse verkent. Geboren in Johannesburg, Zuid-Afrika, en later verhuisd naar de Verenigde Staten, heeft hij een buitengewone muzikale reis afgelegd.

Als jonge muzikant begon Isakov zijn carrière in Colorado, waar hij al snel een loyale lokale fanbase opbouwde. Zijn betoverende stem en virtuoze gitaarspel maakten indruk op luisteraars, en al snel begon zijn reputatie zich uit te breiden buiten de lokale scene. Hij bracht meerdere albums uit, waaronder 'That Sea, The Gambler', 'This Empty Northern Hemisphere' en 'The Weatherman'. Op 18 augustus is zijn nieuwste meesterwerk 'Appaloosa Bones' uitgekomen, welke hij natuurlijk laat horen tijdens dit concert. Gregory komt niet alleen, hij neemt namelijk zijn vijfkoppige band mee! Hieronder kun je luisteren naar dit prachtige nieuwe album. 

Fun fact: naast zijn muzikale carrière is Isakov ook een toegewijde tuinman en beheert hij een kleine boerderij in Boulder County, waar hij biologisch geteelde producten levert aan lokale restaurants. Deze connectie met de natuur en het buitenleven komt vaak tot uiting in zijn songwriting.


Vrije plaatskeuze

Bij dit ongeplaceerde concert zijn zowel zit- als staanplaatsen. Er is vrije plaatskeuze.