© Victoriano Morena

Matthias Van den Brande Trio

Sterke interplay en melodische composities
Blue Note ClubSessions
za 23 dec ’23 17:00 uur


Matthias Van den Brande, saxofoon
Tijs Klaassen, contrabas
Wouter Kühne, drums

za 23 dec ’23
17:00 uur
 • za 23 dec ’23
  Deuren open
  16:00 uur
  Start
  17:00 uur
  M by Muziekgebouw Eindhoven

Matthias Van den Brande is een Belgische jazzsaxofonist en -componist en is intussen niet meer weg te denken uit de Nederlandse en Belgische jazzscene, waar hij te zien is als sideman bij o.a het Tijs Klaassen Quintet, Motet en Basile Rahola Quartet. In 2021 richtte hij zijn eigen trio op. De intieme setting van een trio geeft de muzikanten een ongelofelijke vrijheid om nieuwe ideeën uit te werken, met hun hechte vriendschap en sterke muzikale band als fundament. Terwijl ze op een moderne en eigen manier omgaan met de triobezetting, blijft de muziek toegankelijk voor het publiek door sterke interplay en melodische composities, geworteld in de jazztraditie. In april 2022 brachten ze hun eerste EP ‘Approaching The Present’ uit.

Blue Note ClubSessions

Om de zaterdag wisselen gevestigde namen en verrassend opkomend talent uit de hedendaagse jazz- en soulscene elkaar af in een ongedwongen clubsetting bij Blue Note ClubSessions. In M, de nieuwe zaal van Muziekgebouw Eindhoven, gaat ontmoeten hierbij optimaal samen met genieten van top livemuziek.


Blue Note ClubCard

Krijg je geen genoeg van Blue Note ClubSessions? Dan is de Blue Note ClubCard een uitkomst! Je bestelt hiermee 10 tickets voor 75 euro. Dat is 50 euro korting ten opzichte van losse tickets!

Op de Blue Note ClubCard zit een unieke code, waarmee je voorafgaand aan het concert een ticket boekt op onze website. De ClubCard zelf geeft geen toegang tot het concert. Belangrijk dus, dat je jouw ticket van tevoren bestelt. De Blue Note ClubCard is geldig voor alle Blue Note ClubSessions tot en met juli 2024 – het hele seizoen 2023/2024 dus.

Haal je de Blue Note ClubCard op bij ons ticketbureau? Vergeet dan niet de bestelbevestiging mee te nemen. Laat je de ClubCard liever thuisbezorgen? Dat is mogelijk tegen een meerprijs. 

Bestel de Blue Note ClubCard


Tijdschema

De deuren van M openen om 16:00 uur, dan kun je alvast genieten van een drankje en een jazz-DJ. Het live concert start om 17:00 uur en zal tot 18:15 uur duren. Om het geheel goed af te sluiten, draait de jazz-DJ tot 19:00 uur.