Ligconcert: AMIMEA

Ervaar liggend schitterende pianomuziek
Sound & Silence
zo 4 feb ’24 19:15 uur
zo 4 feb ’24
19:15 uur
  • zo 4 feb ’24
    19:15 uur
    Paterskerk (DOMUSDELA)

Even ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven? De hectiek van de stad achter je laten en optimaal tot rust komen? Of gewoon lekker een avondje voor jezelf? Bezoek dan dit Sound & Silence-ligconcert. Dit ligconcert prikkelt je zintuigen - liggend luisteren geeft een andere dimensie aan het concertbezoek. Deze avondvullende beleving start met een op maat gemaakte theebeleving (verzorgd door Björn Cocu van Intelligentia Taste Rooms), met aansluitend meditatie- en yoga- oefeningen door Erik Gijselhart van Licht op Yoga. Breng je eigen yogamatje, kussen of dekentje mee en kom heerlijk tot rust terwijl je van de muziek van AMIMEA geniet.

Meer weten over hoe deze ontspannende avond eruit ziet? Hier lees je er alles over. 

Ontdek hoe prachtige pianoklanken je tot rust brengen in deze video, opgenomen tijdens het Sound & Silence-ligconcert van Simeon Walker.  

Als rusteloze multi-instrumentalist en songwriter is Merit Visser altijd bezig geweest met zowel tekst als muziek, maar onder de naam AMIMEA verkent ze de kern van haar liefde voor muziek: de piano. Gefascineerd door zowel het melancholische en het hoopvolle, zorgen haar verstilde composities voor een moment van rust waarin luisteraars aandacht kunnen hebben voor hun eigen verbeelding. 
 
Met 'Kaleidoscopes' neemt AMIMEA de tijd om stil te staan en het alledaagse vanuit nieuwe perspectieven te bekijken. Haar rustgevende neoklassieke pianomuziek stelt luisteraars in staat om meerdere lagen te ontdekken, zowel in de muziek als in hun eigen interpretatie ervan.