Doğu Demirkol

Turkse stand-up comedyshow
zo 22 okt ’23 20:15 uur
zo 22 okt ’23
20:15 uur
  • zo 22 okt ’23
    20:15 uur
    Kleine Zaal

Doğu Demirkol komt terug naar Nederland! Na succesvolle optredens in films als Ahlat Ağacı (The Walnut Tree), Ölümlü Dünya (Imperishable World) en Bayi Toplantısı (The Salesman's Meeting) en opnames van zijn eigen serie Doğu, komt deze komiek naar Eindhoven om zijn fans hier een humoristische avond te bezorgen.

Ünlü komedyen Doğu Demirkol yeni stand-up gösterisiyle Eindhoven'a geliyor. Türkiye’nin en sevilen komedyenlerinden biriyle kahkaha dolu bir akşamı kaçırma.

Doğu is absurd, snel en energiek. Zowel qua stijl als inhoud is deze grootheid uit Turkije een gepassioneerde en getalenteerde stand-upcomedian. Hij staat bekend om zijn humoristische kijk op het leven en zijn vermogen om komedie te vinden in alledaagse gebeurtenissen. Met zijn solo's heeft hij ook buiten Turkije al met succes opgetreden op grote podia in Europa en Amerika. Dit theaterseizoen toert hij met een gloednieuwe show vol levendige verhalen geïnspireerd door zijn eigen leven en de komische gebeurtenissen in Turkije.  Mis deze kans niet om te genieten van een onvergetelijke avond met een van de meest geliefde Turkse komieken.