KRUIDKOEK

Zappa, Bowie, Beatles en Nirvana komen samen
Blue Note ClubSessions
za 2 mrt ’24 17:00 uur
za 2 mrt ’24
17:00 uur
 • za 2 mrt ’24
  Deuren open
  16:00 uur
  Start
  17:00 uur
  M by Muziekgebouw Eindhoven

KRUIDKOEK brengt hun eigen mix van jazz, rock en Tarantinofilms naar het podium. Een muzikale mix, die zij omgedoopt hebben tot GarageJazz. Je vindt vleugjes van Zappa, Ploctones, Rudder, Bowie, The Beatles en Nirvana in hun veelzijdige klankoeuvre. Toch blijft het dynamische instrumentale muziek vol improvisatie met saxofoon, gitaar, bas en drums. KRUIDKOEK is een ontspoorde jongesdroom van vier goede vrienden. Ze vonden in de muziek een uitlaatklep in een band waarmee ze concessieloos en met merkbaar plezier hun grenzen oprekken en hun horizons verbreden.

Met hun muzikale avontuur hebben de jongens als heel wat plekken in Nederland aangestipt. Vaak maken ze gebruik van one-takers, in één ruimte met de versterkers flink aan en geen ellenlange knip-en-plaksessies achteraf. Met hun albums proberen ze de live-energie overbrengen en die kun je daadwerkelijk live komen ervaren in Eindhoven.

Blue Note ClubSessions

Om de zaterdag wisselen gevestigde namen en verrassend opkomend talent uit de hedendaagse jazz- en soulscene elkaar af in een ongedwongen clubsetting bij Blue Note ClubSessions. In Meneer Frits gaat ontmoeten hierbij optimaal samen met genieten van top livemuziek.


Blue Note ClubCard

Krijg je geen genoeg van Blue Note ClubSessions? Dan is de Blue Note ClubCard een uitkomst! Je bestelt hiermee 10 tickets voor 75 euro. Dat is 50 euro korting ten opzichte van losse tickets!

Op de Blue Note ClubCard zit een unieke code, waarmee je voorafgaand aan het concert een ticket boekt op onze website. De ClubCard zelf geeft geen toegang tot het concert. Belangrijk dus, dat je jouw ticket van tevoren bestelt. De Blue Note ClubCard is geldig voor alle Blue Note ClubSessions tot en met juli 2024 – het hele seizoen 2023/2024 dus.

Haal je de Blue Note ClubCard op bij ons ticketbureau? Vergeet dan niet de bestelbevestiging mee te nemen. Laat je de ClubCard liever thuisbezorgen? Dat is mogelijk tegen een meerprijs. 

Bestel de Blue Note ClubCard


Tijdschema

De deuren van Meneer Frits openen om 16:00 uur, dan kun je alvast genieten van een drankje en een jazz-DJ. Het live concert start om 17:00 uur en zal tot 18:15 uur duren. Om het geheel goed af te sluiten, draait de jazz-DJ tot 19:00 uur.