Brintex Collective

Jazz, hiphop en elektronische muziek komen samen
Blue Note ClubSessions
za 23 mrt ’24 17:00 uur
za 23 mrt ’24
17:00 uur
 • za 23 mrt ’24
  Deuren open
  16:00 uur
  Start
  17:00 uur
  M by Muziekgebouw Eindhoven

Een creatieve samenwerking van jonge Rotterdamse muzikanten leidde tot Brintex Collective, onder leiding van toetsenist Brenn Luiten. Wat begon als een trio, bestaat nu uit 5 of soms zelfs 6 muzikanten die kleur geven aan Brenns composities. De invloeden van jazz, hiphop en elektronische muziek zorgen ervoor dat je meteen energie krijgt als je naar hun muziek luistert. En ook op het podium is de energie niet te missen! De formatie haalt hun inspiratie uit jazzmuziek uit het Verenigd Koninkrijk en acts als Alfa Mist en Robert Glasper.

Brintex Collective maakt jazz onbetwistbaar cool. In april 2023 kwam hun EP uit en eerder dat jaar stonden zij al als nieuwe opkomende artiesten op Eurosonic Noorderslag in Groningen.

Blue Note ClubSessions

Om de zaterdag wisselen gevestigde namen en verrassend opkomend talent uit de hedendaagse jazz- en soulscene elkaar af in een ongedwongen clubsetting bij Blue Note ClubSessions. In Meneer Frits gaat ontmoeten hierbij optimaal samen met genieten van top livemuziek.


Blue Note ClubCard

Krijg je geen genoeg van Blue Note ClubSessions? Dan is de Blue Note ClubCard een uitkomst! Je bestelt hiermee 10 tickets voor 75 euro. Dat is 50 euro korting ten opzichte van losse tickets!

Op de Blue Note ClubCard zit een unieke code, waarmee je voorafgaand aan het concert een ticket boekt op onze website. De ClubCard zelf geeft geen toegang tot het concert. Belangrijk dus, dat je jouw ticket van tevoren bestelt. De Blue Note ClubCard is geldig voor alle Blue Note ClubSessions tot en met juli 2024 – het hele seizoen 2023/2024 dus.

Haal je de Blue Note ClubCard op bij ons ticketbureau? Vergeet dan niet de bestelbevestiging mee te nemen. Laat je de ClubCard liever thuisbezorgen? Dat is mogelijk tegen een meerprijs. 

Bestel de Blue Note ClubCard


Tijdschema

De deuren van Meneer Frits openen om 16:00 uur, dan kun je alvast genieten van een drankje en een jazz-DJ. Het live concert start om 17:00 uur en zal tot 18:15 uur duren. Om het geheel goed af te sluiten, draait de jazz-DJ tot 19:00 uur.