Lunchpauzeconcert

Fontys Academy of the Arts
do 21 dec ’23 12:30 uur
do 21 dec ’23
12:30 uur
  • do 21 dec ’23
    12:30 uur
    Kleine Zaal

Voor dit concert zijn prachtige duetten, terzetten en ensemblestukken verzameld, afkomstig uit verschillende soorten musicals. De studenten aan Fontys Academy of the Arts met richting muziektheater zijn opgeleid tot allround zangers en acteurs voor theater, film en musicals. Het belooft een middag te worden met een gevarieerd programma met zowel klassieke als moderne stukken. 

Lunchpauzeconcerten

Lunchpauzeconcerten zijn heerlijk om mee te maken: letterlijk en figuurlijk! Midden op de dag een uurtje tot rust komen bij een fijn concert in de Kleine Zaal. Dát breekt pas lekker de dag! Van pianorecital naar kamermuziek tot blazers: het aanbod is gevarieerd en vernieuwend. Omdat wij vinden dat aanstormend talent een podium verdient, staan er tijdens de lunchpauzeconcerten (net afgestudeerde) studenten, concourswinnaars en andere parels in de dop op het programma.


Na het concert

Een lunchpauzeconcert is natuurlijk niet compleet zonder een lekkere lunch. Daarom geniet je na het concert van een smaakvolle huisgemaakte soep en heerlijk vers brood in de Stadsfoyer. Dit kun je direct met je ticket bijbestellen en is mogelijk tot 24 uur vóór het concert. Blijf je ook nog even? Gezellig!

Programma

Frozen - Queen anointed
Rent - Take me or leave me
Anastasia - Stay, I pray you
Elisabeth - Wenn ich tanzen will
The little mermaid - Ik wou maar
Tanz der Vampire - Draussen ist freiheit
I love you, you’re perfect, now change - I love you, you’re perfect, now change
Bonnie en Clyde - Too late to turn back now
Come from away - 38 planes
The bridges of Madison County - Before and after you
40-45 - Zedepreek
Withces of Eastwick - Look at me
The Hunchback of Notre Dame - In a place of miracles