Lunchpauzeconcerten

Een heerlijke break!

Lunchpauzeconcerten zijn heerlijk om mee te maken: letterlijk en figuurlijk! Midden op de dag een uurtje tot rust komen bij een fijn concert in de Kleine Zaal. Dát breekt pas lekker de dag! Van pianorecital naar kamermuziek tot blazers: het aanbod is gevarieerd en vernieuwend. Omdat wij vinden dat aanstormend talent een podium verdient, staan er tijdens de lunchpauzeconcerten (net afgestudeerde) studenten, concourswinnaars en andere parels in de dop op het programma.


Praktische informatie 

Elke donderdag staat er een lunchpauzeconcert in de agenda. De deuren openen op 11:15 uur, de concerten gaan om 12:30 uur van start en zullen ongeveer een uurtje duren. Gun jezelf een heerlijk ontspannen moment met een lunchpauzeconcert!

 

Na het concert

Een lunchpauzeconcert is natuurlijk niet compleet zonder een lekkere lunch. Daarom geniet je na het concert van een smaakvolle huisgemaakte soep en heerlijk vers brood in de Stadsfoyer. Dit kun je direct met je ticket bijbestellen en is mogelijk tot 24 uur vóór het concert. Blijf je ook nog even? Gezellig!

Concerten in dit thema