Lunchpauzeconcert

Osimun Quartet (Dutch Classical Talent)
do 23 jan ’25 12:30 uur


Diego Dávila Cabanillas - sopraansaxofoon
Fátima Alcázar - altsaxofoon
Inés González - tenorsaxofoon
Ricard Martínez - baritonsaxofoon

do 23 jan ’25
12:30 uur

Het concert van het Osimun Quartet heeft een diepe emotionele betekenis dat een magische en spirituele sfeer tussen de uitvoerders en het publiek creëert. Ze spelen verschillende werken uit diverse stijlen, tijdperken en energieën, die echter verbonden zijn door een duidelijke lijn van sentimentele, menselijke en artistieke ontwikkeling. Ze brengen zeer veelzijdige en unieke stukken van componisten zoals Fanny Mendelssohn, David Maslanka en de jonge Spaanse componist Joan Perez-Villegas. Het concert volgt geen chronologische volgorde, maar wordt geleid door een filosofische benadering.

Lunchpauzeconcerten

Lunchpauzeconcerten zijn heerlijk om mee te maken: letterlijk en figuurlijk! Midden op de dag een uurtje tot rust komen bij een fijn concert in de Kleine Zaal. Dát breekt pas lekker de dag! Van pianorecital naar kamermuziek tot blazers: het aanbod is gevarieerd en vernieuwend. Omdat wij vinden dat aanstormend talent een podium verdient, staan er tijdens de lunchpauzeconcerten (net afgestudeerde) studenten, concourswinnaars en andere parels in de dop op het programma.


Na het concert

Een lunchpauzeconcert is natuurlijk niet compleet zonder een lekkere lunch. Daarom geniet je na het concert van een smaakvolle huisgemaakte soep en heerlijk vers brood in de Stadsfoyer. Dit kun je direct met je ticket bijbestellen! Blijf je ook nog even? Gezellig!