De Nieuwe Nachtmis

met Mike Weerts, Leo Alkemade, Doris Mandeka en het Eindhovens Popkoor
zo 24 dec ’23 20:30 uur
zo 24 dec ’23
20:30 uur
  • zo 24 dec ’23
    20:30 uur
    Hertog Jan Zaal

Muziekgebouw Eindhoven nodigt je uit voor een nieuw soort kerstviering. Beleef samen met ons een uniek moment van bezinning, niet gebonden aan religie of geloof, maar een moment van reflectie en samenhorigheid. Mike Weerts, een begenadigd verteller, vertelt verhalen die de huidige tijdgeest reflecteren en ons uitnodigen tot nadenken. Zijn woorden worden versterkt door de prachtige muzikale bijdragen van Leo Alkemade, Doris Mandeka en het Eindhovens Popkoor. Verder wordt deze prachtige avond verrijkt door het indrukwekkende optreden van Bruce Dance Factory. Laat je een avond lang meenemen door hun melodieën en voel de hoop en liefde die deze kerstviering met zich meebrengt. 

Het thema van dit jaar is Compassie. In een wereld vol chaos, oorlog en conflict, ontstaan uit verschillende meningen, geloven en opvattingen, is het tijd om stil te staan bij hetgeen wat ons verbindt. We herontdekken samen ons menselijk kompas, om elkaar uiteindelijk beter te begrijpen en verschillen te accepteren. Het is een reis van emotie en verbinding. Koop nu je ticket en wees onderdeel van deze prachtige ervaring, een moment om te koesteren voordat we ons onderdompelen in de drukte van de kerstdagen.


Programmawijziging

Anneke van Giersbergen zal helaas niet aanwezig zijn deze avond in verband met het onverwachte verlies van haar moeder. Wij wensen Anneke en haar naasten heel veel sterkte. Cabaretier, acteur en songwriter Leo Alkemade zal deze avond Anneke vervangen.