Sem Jansen & Leif de Leeuw

Mix van americana, country en folkmuziek
Americana Mondays
ma 19 feb ’24 20:15 uur
ma 19 feb ’24
20:15 uur
  • ma 19 feb ’24
    20:15 uur
    M by Muziekgebouw Eindhoven

Sem en Leif spelen al meer dan tien jaar samen in de Leif de Leeuw Band, maar de laatste jaren treden ze ook op als duo. Door de pandemie werden kleinere optredens belangrijker, en dat inspireerde hen om als duo shows te geven. Ze hebben een unieke sound ontwikkeld, geïnspireerd door americana-, country- en folkmuziek. Nadat ze Sem's woonkamer tot studio hadden omgetoverd, namen ze hun eerste album als duo op, en het resultaat is indrukwekkend. Het album is avontuurlijk, spannend en dynamisch, met een mix van eigen verhalende nummers, authentieke country classics en hun favoriete songs.

Leif de Leeuw is zes keer op rij gekozen tot de beste bluesrockgitarist van de Benelux, en Sem Jansen heeft het tv-programma 'Hit the Road' gewonnen. Bij dit concert komen oprechte teksten en een geweldig muzikaal optreden samen. Sem en Leif vullen elkaar op muzikaal gebied prachtig aan. Kortom, het is een concert dat je niet wilt missen!

Americana Mondays Card

Krijg je geen genoeg van Americana Mondays? Bestel dan de Americana Mondays Card! Je bestelt hiermee 10 tickets voor 100 euro. Dat is 50 euro korting ten opzichte van losse tickets!

Op de Americana Mondays Card zit een unieke code, waarmee je voorafgaand aan het concert een ticket boekt op onze website. De kaart zelf geeft geen toegang tot het concert. Belangrijk dus, dat je jouw ticket van tevoren bestelt. De Americana Mondays Card is geldig voor alle Americana Mondays tot en met juli 2024 – het hele seizoen 2023/2024 dus.

Haal je de Americana Mondays Card op bij ons ticketbureau? Vergeet dan niet de bestelbevestiging mee te nemen. Laat je de kaart liever thuisbezorgen? Dat is mogelijk tegen een meerprijs.

Bestel de Americana Mondays Card