Gino Vannelli

Nieuwste hits en tijdloze klassiekers
di 7 mei ’24 20:15 uur
di 7 mei ’24
20:15 uur

Met meer dan 40 jaar in de schijnwerpers blijft Gino Vannelli een muzikale kameleon, moeiteloos navigerend door rock, jazz, soul en klassieke domeinen. Naast echte klassiekers als 'Brother to Brother', 'I Just Wanna Stop', waarmee hij in 1978 genomineerd werd voor een Grammy, en 'Hurts to Be In Love', hoor je ook nieuwere nummers. Zijn kenmerkende stem, vaak in één adem genoemd met zijn iconische haardos, resoneert met tijdloze melodieën die wereldwijd meer dan 20 miljoen verkochte platen hebben opgeleverd. 

Aanschouw de levende legende in actie, of het nu gaat om intieme pianoconcerten, dynamische optredens met symfonieorkesten, of samen met pop-ensembles. Gino's reis ontvouwt zich bij elke noot, en zijn aanstaande album, 'The Life I Got', belooft een nieuwe mijlpaal te worden in zijn illustere carrière.


VIP Experience

Voor de échte Gino Vannelli-fans hebben we geweldig nieuws. Voorafgaand aan het concert vindt er om 16:00 uur een soundcheck en een Meet & Greet plaats, en jij kunt daarbij zijn! Je krijgt zelfs de mogelijkheid om met Gino op de foto te gaan én een handtekening te scoren. Een onmisbare ervaring voor elke ware fan! Deze experience is direct bij te bestellen bij je ticket.

Let op: bij deze VIP Experience zit geen regulier concertticket inbegrepen.

Vrije plaatskeuze

Dit concert heeft enkel zitplaatsen, wel zijn deze ongeplaceerd. Je kunt zelf een plek uitkiezen o.b.v. de beschikbare plekken op de avond zelf.