© Robin Wagenaar

Ligconcert: Daniël Tomàs

Beleef liggend prachtige pianoklanken
Sound & Silence
do 25 apr ’24 20:15 uur
do 25 apr ’24
20:15 uur
  • do 25 apr ’24
    20:15 uur
    Paterskerk (DOMUSDELA)

Even ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven? De hectiek van de stad achter je laten en optimaal tot rust komen? Of gewoon lekker een avondje voor jezelf? Bezoek dan dit Sound & Silence-ligconcert. Dit ligconcert prikkelt je zintuigen - liggend luisteren geeft een andere dimensie aan het concertbezoek. Deze avondvullende beleving start met een op maat gemaakte theebeleving (verzorgd door Björn Cocu van Intelligentia Taste Rooms), met aansluitend meditatie- en yoga- oefeningen door Erik Gijselhart van Licht op Yoga. Breng je eigen yogamatje, kussen of dekentje mee en kom heerlijk tot rust terwijl je van de muziek van Daniël Tomàs geniet.

Meer weten over hoe deze ontspannende avond eruit ziet? Hier lees je er alles over. 

Ken je het moment dat het voelt alsof je de hoofdrol speelt in een arthousefilm en je je bevindt in de stilte tussen twee belangrijke gebeurtenissen? Daniël Tomàs vertaalt precies dat moment naar muziek. Terwijl de luisteraar vrij ronddwaalt in zijn muziek, verbindt Tomàs zijn composities telkens op een andere manier, waardoor elk publiek een unieke reis doormaakt.

Daniël Tomàs, de pianoheld op sokken (omdat zijn benen anders niet onder de piano passen) is dromend, nét als zijn werk. Zijn muziek laat je even alles vergeten. Voor zijn laatste album 'Pintures I' sloot hij zich vier maanden op in de huiskamer van zijn ouders en speelde alles op een zogenaamde feltpiano. Het album 'Pintures II', dat in 2024 uitkomt, nam hij op vanuit zijn eigen woonkamer, waarbij de oplettende luisteraar zelfs een deken van omgevingsgeluid zou kunnen ontdekken.


Tijdschema

19:15 uur: Theebeleving
20:15 uur: Meditatie & yoga
20:45 uur: Start concert

Ambitus slaat een brug tussen levende componisten en hun publiek: jij!
Ontdek jouw gids door het hedendaagse muzikale landschap via
www.ambituspresents.nl