Lunchpauzeconcert

Andrej & Anastasia
do 15 feb ’24 12:30 uur


Andrej van Brakel, cello
Anastasia Safonova, piano

Programma:
Ludwig van Beethoven - 7 Variaties op het thema "Bei Männernn welche Liebe fühlen" uit Mozart's opera "Die Zauberflöte" in Es-Groot Wo0 46
Johannes Brahms - Cellosonate in e-klein op.38
Antonín Dvořák - Celloconcert in b-klein op.104 1e deel

do 15 feb ’24
12:30 uur
  • do 15 feb ’24
    12:30 uur
    Kleine Zaal

Helaas is sopraan Fleur Strijbos van het Duo StrijbosCraens ziek en kan niet optreden. Maar niet getreurd, want we hebben een prachtig vervangend programma weten te regelen. Cellist Andrej van Brakel en pianiste Anastasia Safonova spelen werken van Beethoven, Brahms en Dvořák. Ticketkopers zijn via e-mail over deze wijziging geïnformeerd.

Cellist Andrej van Brakel studeert aan het conservatorium Maastricht en heeft al meerdere solo-optredens mogen verzorgen. Op het internationale festival van Boris Berezovsky speelde hij met orkest voor een publiek van 6000 man!

Anastasia Safonova is een pianiste met een prachtig kleurrijk en poëtisch spel. De voortdurende betrokkenheid, de fascinerende energie en het diepe muzikale begrip worden vaak geprezen. In 2021 is haar solo-cd “Vol vers l’étoile” uitgebracht en dit album werd met een 10 beoordeeld door het muziektijdschrift "Luister"!


Lunchpauzeconcerten

Lunchpauzeconcerten zijn heerlijk om mee te maken: letterlijk en figuurlijk! Midden op de dag een uurtje tot rust komen bij een fijn concert in de Kleine Zaal. Dát breekt pas lekker de dag! Van pianorecital naar kamermuziek tot blazers: het aanbod is gevarieerd en vernieuwend. Omdat wij vinden dat aanstormend talent een podium verdient, staan er tijdens de lunchpauzeconcerten (net afgestudeerde) studenten, concourswinnaars en andere parels in de dop op het programma.

Na het concert

Een lunchpauzeconcert is natuurlijk niet compleet zonder een lekkere lunch. Daarom geniet je na het concert van een smaakvolle huisgemaakte soep en heerlijk vers brood in de Stadsfoyer. Dit kun je direct met je ticket bijbestellen! Blijf je ook nog even? Gezellig!