Lunchpauzeconcert

FAA Jazz Collective
do 7 mrt ’24 12:30 uur


Bumjun Yim - piano
Sharon Liu - piano
Sori Yu - zang
Zhanpeng Yang - gitaar
Rocco Stilphen - contrabas
Jeroen Heefer - drums

do 7 mrt ’24
12:30 uur

Het FAA Jazz Collective, een ensemble ontstaan uit diverse muzikale achtergronden, bundelt de unieke perspectieven van hun leden om een rijke en tijdloze jazzervarig te creëren. Onder leiding van pianist Bumjun Yim mengt de groep traditie en innovatie naadloos, en nemen ze het publiek mee op een reis door de klassieke en hedendaagse wereld van jazzmuziek. Van traditionele jazzwortels tot moderne innovaties, alles komt aan bod bij het lunchpauzeconcert van FAA Jazz Collective.

Lunchpauzeconcerten

Lunchpauzeconcerten zijn heerlijk om mee te maken: letterlijk en figuurlijk! Midden op de dag een uurtje tot rust komen bij een fijn concert in de Kleine Zaal. Dát breekt pas lekker de dag! Van pianorecital naar kamermuziek tot blazers: het aanbod is gevarieerd en vernieuwend. Omdat wij vinden dat aanstormend talent een podium verdient, staan er tijdens de lunchpauzeconcerten (net afgestudeerde) studenten, concourswinnaars en andere parels in de dop op het programma.


Na het concert

Een lunchpauzeconcert is natuurlijk niet compleet zonder een lekkere lunch. Daarom geniet je na het concert van een smaakvolle huisgemaakte soep en heerlijk vers brood in de Stadsfoyer. Dit kun je direct met je ticket bijbestellen! Blijf je ook nog even? Gezellig!