© Teresa Milan Gill

Lunchpauzeconcert

FAA Saxofoonensemble
do 25 apr ’24 12:30 uur


Andreas van Zoelen - dirigent

do 25 apr ’24
12:30 uur

De getalenteerde klassieke saxofoonklas van FAA (Fontys Academy of the Arts) is een bruisende, internationale groep studenten, die hun sporen op het podia verdienen. Tijdens dit concert spelen de jonge saxofonisten een international programma met werken uit hun thuislanden, dat wordt geleid door hoofdvakdocent Andreas van Zoelen. Dit ensemble werd in het recente verleden bijvoorbeeld gespeeld in het Concertgebouw in Amsterdam en verschillende optredens op radio en televisie. Vele werken door componisten uit binnen- en buitenland werden speciaal voor dit ensemble geschreven. 

Lunchpauzeconcerten

Lunchpauzeconcerten zijn heerlijk om mee te maken: letterlijk en figuurlijk! Midden op de dag een uurtje tot rust komen bij een fijn concert in de Kleine Zaal. Dát breekt pas lekker de dag! Van pianorecital naar kamermuziek tot blazers: het aanbod is gevarieerd en vernieuwend. Omdat wij vinden dat aanstormend talent een podium verdient, staan er tijdens de lunchpauzeconcerten (net afgestudeerde) studenten, concourswinnaars en andere parels in de dop op het programma.


Na het concert

Een lunchpauzeconcert is natuurlijk niet compleet zonder een lekkere lunch. Daarom geniet je na het concert van een smaakvolle huisgemaakte soep en heerlijk vers brood in de Stadsfoyer. Dit kun je direct met je ticket bijbestellen! Blijf je ook nog even? Gezellig!