Lunchpauzeconcert

Ibria Project
do 25 apr ’24 12:30 uur


Paco Romero Salvador - sopraansaxofoon
Elena Toro Arróniz - altsaxofoon
Adrià Alcamí López - tenorsaxofoon
Adrián Abelaira Campoy - baritonsaxofoon

do 25 apr ’24
12:30 uur
  • do 25 apr ’24
    12:30 uur
    Kleine Zaal

Het FAA Saxofoonensemble is door omstandigheden helaas verhinderd komende donderdag. Het Ibria Project vervangt daarom het FAA Saxofoonensemble tijdens dit lunchpauzeconcert. Ticketverkopers zijn via e-mail op de hoogte gebracht van deze wijziging.

Ibria Project is een saxofoonkwartet dat vorig jaar is opgericht. De leden hebben allemaal hun bachelor saxofoonstudies in Spanje afgerond en volgen momenteel een masteropleiding aan het Conservatorium Maastricht. Dit muzikale ensemble is opgericht met de ambitie om een breed scala aan muziekstijlen naar het publiek te brengen door middel van vier saxofoons. Naast het uitvoeren van klassieke muziek belichaamt Ibria Project een muzikale verkenning die grenzen doorbreekt en de creatieve geest levend houdt. Met focus op artistieke excellentie en het vermogen om traditie en innovatie te combineren, ziet de toekomst er veelbelovend uit. 

Lunchpauzeconcerten

Lunchpauzeconcerten zijn heerlijk om mee te maken: letterlijk en figuurlijk! Midden op de dag een uurtje tot rust komen bij een fijn concert in de Kleine Zaal. Dát breekt pas lekker de dag! Van pianorecital naar kamermuziek tot blazers: het aanbod is gevarieerd en vernieuwend. Omdat wij vinden dat aanstormend talent een podium verdient, staan er tijdens de lunchpauzeconcerten (net afgestudeerde) studenten, concourswinnaars en andere parels in de dop op het programma.


Na het concert

Een lunchpauzeconcert is natuurlijk niet compleet zonder een lekkere lunch. Daarom geniet je na het concert van een smaakvolle huisgemaakte soep en heerlijk vers brood in de Stadsfoyer. Dit kun je direct met je ticket bijbestellen! Blijf je ook nog even? Gezellig!

Programma

David Salleras (1980 - )
Mi bailaora (2006)

David Salleras (1980 - )
Caprice No. 3 in D minor (2006)

Jean-Charles Richard (1974 - )
Bab Boujloud (2019)

Jacob ter Veldhuis (1951 - )
Grab it (1999)

Guillermo Lago (1960 - )
Ciudades (Cities) (2011 – 2015)
Köln (2014)
Sarajevo (2011)
Montevideo (2011)
Addis Ababa (2011)