Music with Friends

Hosted by Mercan Kocuroğlu
Başak & Bariş | Pötibör | Rastika
vr 5 apr ’24 20:00 uur
vr 5 apr ’24
20:00 uur
  • vr 5 apr ’24
    20:00 uur
    M by Muziekgebouw Eindhoven

Wat is er mooier dan muziek beleven samen met je vrienden? Niets! Tenminste, als je het aan Mercan Kocuroğlu (Music from the Orient) vraagt. Tijdens Music with Friends nodigt ze als host van de avond dan ook artiesten uit de regio uit voor een internationale en bovenal muzikale avond waarbij vriendschap, verbinding en ontmoeting centraal staan. De avond sluit af met een open podium waar iedereen diens muzikale talent kan tonen.

Tijdens de eerste editie van Music with Friends brengen Başak & Bariş, Pötibör en Rastika muziek ten gehore. 

Başak & Bariş is een duo bestaande uit broer en zus. Başak is bekend van Music from the Orient. Haar broer Bariş woont in Turkije en is op deze dag toevallig in Nederland. Een mooie gelegenheid om deze avond samen Turkse pop-rocknummers te spelen.

Pötibör is een coverband die Turkse pop-rocknummers ten gehore brengt. De band is in 2023 tot leven gekomen en sindsdien genieten de bandleden ervan om samen muziek te maken. Ze genieten echter nog meer wanneer ze het kunnen delen met hun publiek.

Rastika is in 2023 opgericht. De Eindhovense band richt zich voornamelijk op het spelen van Turkse popmuziek uit de jaren '90 en '80. Naast deze muziekstijl omarmt Rastika ook Turkse Alaturca en internationale muziek. De band gelooft sterk in de universele communicatiekracht van muziek, stelt zichzelf geen grenzen en speelt met plezier uiteenlopende muziekgenres.

De avond eindigt met een open podium waar iedereen diens talent kan tonen aan de bezoekers van Music with Friends.
Om te voorkomen dat we mensen teleur moeten stellen, vragen we om je voorafgaand aan de avond aan te melden. Stuur hiervoor een e-mail naar info@mercanmuziek.nl. Mocht tijdens de avond blijken dat er ruimte is voor spontane optredens en jamsessies, dan juichen we dat natuurlijk toe!