Lunchpauzeconcert

Living Composers Project
do 28 mrt ’24 12:30 uur


echoes:

Asja Kadić - fluit
Viola Masciangelo - saxofoon

Remote Posting:
Jeske de Haart - mezzosopraan
Colin Crandal - djembé
Nader Adabnejad - viool en elektronica
Sachit Ajmani - piano en elektronica

PAST VOICES:
Ido Ulmer - keyboard

do 28 mrt ’24
12:30 uur
  • do 28 mrt ’24
    12:30 uur
    Kleine Zaal

Ontdek tijdens dit lunchpauzeconcert de diepgaande composities van de opkomende talenten Asja Kadić, Viola Masciangelo, Sachit Ajmani en Ido Ulmer. Het werk 'echoes' voor solosaxofoon en electronica is een reflectie op de wereldwijde realiteit van gendergeweld en wordt in dit stuk belichaamd. 'Remote Posting', geschreven door Sachit Ajmani, presenteert een toekomst waarin werknemers vaak naar de ruimte worden gestuurd om te werken, en vraagt wat hun ervaringen ons kunnen vertellen over de aard van de mensheid. Ido Ulmer presenteert zijn werk 'PAST VOICES'. Een unieke ervaring die liefde en spijt verkent door geluiden samengesteld uit stemopnames en berichten van liefdespartners.

Lunchpauzeconcerten

Lunchpauzeconcerten zijn heerlijk om mee te maken: letterlijk en figuurlijk! Midden op de dag een uurtje tot rust komen bij een fijn concert in de Kleine Zaal. Dát breekt pas lekker de dag! Van pianorecital naar kamermuziek tot blazers: het aanbod is gevarieerd en vernieuwend. Omdat wij vinden dat aanstormend talent een podium verdient, staan er tijdens de lunchpauzeconcerten (net afgestudeerde) studenten, concourswinnaars en andere parels in de dop op het programma.


Na het concert

Een lunchpauzeconcert is natuurlijk niet compleet zonder een lekkere lunch. Daarom geniet je na het concert van een smaakvolle huisgemaakte soep en heerlijk vers brood in de Stadsfoyer. Dit kun je direct met je ticket bijbestellen! Blijf je ook nog even? Gezellig!