Music with Friends

Hosted by Mercan Kocuroğlu
Group Ethnic Colors | Mercan & Bülent
vr 7 jun ’24 20:30 uur
vr 7 jun ’24
20:30 uur
  • vr 7 jun ’24
    20:30 uur
    M by Muziekgebouw Eindhoven

Het concert van Music with Friends, dat gepland stond op 7 juni, is helaas geannuleerd vanwege een blessure. Er komt geen vervangende datum. Tickethouders zijn per e-mail geïnformeerd.

Wat is er mooier dan muziek beleven samen met je vrienden? Niets! Tenminste, als je het aan Mercan Kocuroğlu (Music from the Orient) vraagt. Tijdens Music with Friends nodigt ze als host van de avond dan ook artiesten uit de regio uit voor een internationale en bovenal muzikale avond waarbij vriendschap, verbinding en ontmoeting centraal staan. De avond sluit af met een open podium waar iedereen diens muzikale talent kan tonen.

Group Ethnic Colors

Group Ethnic Colors neemt je mee op een muzikale wereldreis, met kleurrijke en diverse melodieën uit Latijns-Amerika tot aan de Balkan en Anatolië. De band gelooft dat muziek een brug kan slaan tussen culturen. Niet voor niets speelt Group Ethnic Colors het muzikale erfgoed van verschillende culturen. 

Mercan & Bülent Kocuroğlu 
Mercan zal deze editie ook zelf op het podium staan, maar dat doet ze niet alleen. Samen met haar man Bülent (samen richtten ze Music from the Orient op) brengt ze Koerdische, Zazaki en Alevitische liederen ten gehore. Het echtpaar maakt al jaren muziek met elkaar en met anderen, zo ook deze avond. De getalenteerde violiste Nebiye Taspinar zal het echtpaar tijdens dit concert verrijken.

De avond eindigt met een open podium waar iedereen diens talent kan tonen aan de bezoekers van Music with Friends. Om te voorkomen dat we mensen teleur moeten stellen, vragen we om je voorafgaand aan de avond aan te melden. Stuur hiervoor een e-mail naar info@mercanmuziek.nl. Mocht tijdens de avond blijken dat er ruimte is voor spontane optredens en jamsessies, dan juichen we dat natuurlijk toe!