Jana Mila

Voor fans van Brandi Carlile, Sheryl Crow & Phoebe Bridgers
Americana Mondays
ma 23 sep ’24 20:15 uur
ma 23 sep ’24
20:15 uur

Vorig jaar vloog Jana Mila met een flinke berg zelfgeschreven nummers naar Nashville en kwam ze thuis met een droomdebuut én een platendeal op zak. Het gerenommeerde Amerikaanse platenlabel New West Records gaf haar de volledige vrijheid om samen met producer Todd Lombardo (Kacey Musgraves) en een groep legendarische muzikanten aan haar debuut te werken. De nummers van de 26-jarige zangeres kenmerken zich door ijzersterkte teksten en verrassende, catchy melodieën, waarbij ze zich laat inspireren door artiesten als Brandi Carlile, Sheryl Crow, Julia Jacklin, Carly Simon en Phoebe Bridgers. Met een sterke band om zich heen wisselt ze op het podium gemakkelijk tussen rustige, melancholische liedjes en energieke, vrolijke nummers.

Jana Mila werd in 2020 ontdekt door Ilse DeLange, die haar direct een platencontract aanbood bij haar label Spark Records. Ilse nam Jana mee op tour en stelde haar voor aan het Nederlandse publiek in televisieprogramma's POP22 en On Stage. Jana's debuutsingle 'When Times Get Rough' werd direct opgepikt door verschillende radiostations en is inmiddels miljoenen keren gestreamd. Haar debuutalbum 'Chameleon', welke in augustus uitkomt, schreef ze o.a. met Ilse en is geworteld in hedendaagse pop, verweven met de soulvolle storytelling en akoestische sfeer van americana.

Americana Mondays Card

Krijg je geen genoeg van Americana Mondays? Bestel dan de Americana Mondays Card! Je bestelt hiermee 10 tickets voor 100 euro. Dat is 50 euro korting ten opzichte van losse tickets!

Op de Americana Mondays Card zit een unieke code, waarmee je voorafgaand aan het concert een ticket boekt op onze website. De kaart zelf geeft geen toegang tot het concert. Belangrijk dus, dat je jouw ticket van tevoren bestelt. De Americana Mondays Card is geldig voor alle Americana Mondays tot en met juli 2024 – het hele seizoen 2023/2024 dus.

Haal je de Americana Mondays Card op bij ons ticketbureau? Vergeet dan niet de bestelbevestiging mee te nemen. Laat je de kaart liever thuisbezorgen? Dat is mogelijk tegen een meerprijs.

Bestel de Americana Mondays Card