Nieuw in onze agenda

Er worden regelmatig concerten aan ons programma toegevoegd. Hieronder vind je een overzicht van de laatst toegevoegde evenementen. Heeft een concert jouw interesse gewekt? Zet hem dan op je verlanglijstje door op het hartje te klikken of koop direct een ticket!

 • Doğu Demirkol

  Turkse stand-up comedyshow
  zo 22 okt ’23

  Doğu Demirkol komt terug naar Nederland! Na succesvolle optredens in films als Ahlat Ağacı (The Walnut Tree), Ölümlü Dünya (Imperishable World) en Bayi Toplantısı (The Salesman's Meeting) en opnames van zijn eigen serie Doğu, komt deze komiek naar Eindhoven om zijn fans hier een humoristische avond te bezorgen.

  Ünlü komedyen Doğu Demirkol yeni stand-up gösterisiyle Eindhoven'a geliyor. Türkiye’nin en sevilen komedyenlerinden biriyle kahkaha dolu bir akşamı kaçırma.

 • So What's Next? X Sublime ClubNight

  An evening of groovy jazz & funky soul
  vr 3 nov ’23

  Op vrijdag 3 november slaan So What's Next en het jazz/soul radiostation Sublime opnieuw de handen ineen voor de So What's Next X Sublime ClubNight. Het wordt an evening of groovy jazz & funky soul. Artiesten zoals Montis, Goudsmit & Directie en de nieuwe Britse R&B sensatie Reuben James betreden het podium en je kunt heerlijk dansen op de jazz- & soulplaten van de van Sublime bekende DJ's Turne en Jason Lemonth, tot ver na middernacht! De ClubNight vormt de aftrap van het So What's Next Jazzfestival Eindhoven. Er is slechts een beperkt aantal tickets beschikbaar voor de ClubNight, dus zorg dat je er snel bij bent!

 • Candlelight Concerts

  Het beste van Ludovico Einaudi
  vr 17 nov ’23

  Candlelight Concerts brengen de magie van zintuigprikkelende live-muziekervaringen naar wonderbaarlijke locaties in Eindhoven. Koop nu je tickets en beleef de muziek van Ludovico Einaudi door pianiste Lestari Scholtes live in Muziekgebouw Eindhoven bij de warme gloed van kaarslicht.

 • Candlelight Concerts

  Een tribute aan Coldplay
  vr 17 nov ’23

  Candlelight Concerts brengen de magie van zintuigprikkelende live-muziekervaringen naar wonderbaarlijke locaties in Eindhoven. Koop nu je tickets en beleef de muziek van Coldplay door pianiste Michelle Lynne live in Muziekgebouw Eindhoven bij de warme gloed van kaarslicht.

 • India Day

  Vier met ons de Indiase cultuur!
  za 2 dec ’23

  Tijdens India Day vieren we de Indiase cultuur. Dompel je onder in de betoverende kleuren, smaken en geluiden van India. In de foyers en zalen van Muziekgebouw Eindhoven ontdek je de rijke geschiedenis en tradities van het land met fascinerende exposities, informatieve lezingen en traditionele kunst en ambachten. Proef heerlijke Indiase gerechten bij de diverse kraampjes met authentiek eten en geniet natuurlijk van liveoptredens met (traditionele) dans en muziek. 

 • Loreena McKennitt

  Canadese singer-songwriter en harpist
  wo 6 mrt ’24

  Loreena McKennitt is een Canadese singer-songwriter en multi-instrumentalist die bekend staat om haar unieke stijl van muziek, die vaak wordt omschreven als Keltisch, folk, wereldmuziek of new age. Haar muziek wordt gekenmerkt door haar prachtige vocalen, virtuoos harpspel en het gebruik van verschillende etnische instrumenten. Een van haar bekendste nummers is 'The Mummers' Dance' uit 1997. Andere populaire nummers van Loreena zijn 'Tango to Evora', 'The Mystic's Dream' en 'Dante's Prayer'. Haar muziek wordt vaak geassocieerd met rustgevendheid, spirituele reflectie en een gevoel van mystiek.

 • Alexandra Stréliski

  Frans-Canadese neoklassiek pianist
  Sound & Silence
  do 7 mrt ’24

  Ze brengt luisteraars over heel de wereld in vervoering: Alexandra Stréliski! Dankzij haar minimalistische, emotioneel opvallende muziek ontvangt dit moderne klassieke talent niet alleen lovende recensies, het brengt haar ook commercieel succes; Stréliski is ondertussen een artiest van wereldklasse met een uniek klassiek geluid. En dat ga je tijdens dit concert meemaken!

 • Miss Montreal

  Een Stap Terug
  zo 28 apr ’24

  Miss Montreal is back! En wel met een gloednieuwe theatershow met veel humor, waarbij Sanne praat over haar leven, naast artiest zijn. Soms moet je een stap terug doen en nieuwe dingen ontdekken. En hoe vul je de toekomst in? Allemaal levensvragen die aan bod komen met een lach en een traan, en vooral veel muziek! Oude en nieuwe liedjes in een bijzondere akoestische setting. Een intieme, eerlijke, mooie show, zoals we die van Sanne kennen!