Grote Zaal vanaf nu Hertog Jan Zaal: Waar Meesters SamenkomenVanaf 1 mei 2024 heet de Grote Zaal van Muziekgebouw Eindhoven de Hertog Jan Zaal. De Hertog Jan Zaal is de plek waar meesters samenkomen, cultuur en muziek elkaar ontmoeten, de mooiste avonden worden beleefd en vooral: waar iedereen zich welkom voelt. Het publiek reikt zich uit over alle leeftijden en achtergronden - daar is Muziekgebouw Eindhoven vanzelfsprekend trots op.

Deze naamswijziging is het begin van een langdurige samenwerking tussen Muziekgebouw Eindhoven en Hertog Jan. De brouwerij heeft, net zoals Muziekgebouw Eindhoven, een sterke band met de regio en bij beiden staan kwaliteit en meesterschap centraal.

Als een van de meest prominente locaties voor livemuziek in de regio, is het onze missie om een ruimte te creëren waar iedereen zich welkom voelt én waar vakmanschap samensmelt met een hoogwaardige ervaring. En dat is precies wat Hertog Jan en Muziekgebouw Eindhoven verbindt.

De tekst gaat door onder de foto.

v.l.n.r. Edo Righini (Directeur van Muziekgebouw Eindhoven), Jasper Kessels (Sales Director NL van AB InBev), Frank Ermens (Sales Manager van AB InBev), Siegobert Jansen (Hospitality Manager van Muziekgebouw Eindhoven), Cor de Baar (Horeca Accountmanager van AB InBev)


Die hoogwaardige ervaring gaat verder dan enkel het concert of het glas bier. Wij zorgen voor een optimale muzikale beleving en een onbezorgde avond uit. Van binnenkomst tot aan het drankje na de show (uiteraard heerlijk Hertog Jan bier): het klopt van begin tot eind.

En de zaal zelf? Dat blijft, zoals je van ons gewend bent, een plek waar je muziek niet alleen hoort, maar écht beleeft. De akoestiek is van wereldklasse: of je nu voorin of achterin de zaal zit, elke noot komt hier tot zijn recht en shows van alle genres schitteren op het podium. Ook voor of na het concert ben je voor kwaliteit aan het goede adres: in de foyers geniet je van de meest meesterlijke bieren van Hertog Jan.

In de Hertog Jan Zaal komt muziek tot leven. Ervaar het met eigen oren; bekijk de agenda hier.

 

Meer nieuws over Muziekgebouw Eindhoven: