Team Horeca & Hospitality 

 

Welkom bij het gezelligste en meest gastvrije team van Muziekgebouw Eindhoven: de afdeling Horeca & Hospitality! 


Alle Horeca & Hospitality-collega’s zeggen hetzelfde: zij werken er – buiten natuurlijk het leuke werk – vooral voor de gezelligheid. 

Dit is niet alleen het gezelligste team van Muziekgebouw Eindhoven: er wordt ook hard gewerkt. De Horeca & Hospitality-collega’s zorgen ervoor dat een bezoek aan Muziekgebouw Eindhoven tot in de puntjes klopt. Van binnenkomst tot vertrek: een concertbezoek is bij ons een ware beleving, waar je in dit team een belangrijk onderdeel van bent. Je bezorgt onze gasten een onvergetelijke avond! 

Wat je allemaal doet als je op deze afdeling werkt? Een hele hoop verschillende dingen: je werkt de ene keer achter de bar, de andere keer sta je bij de garderobe, doet de kaartcontrole of begeleid je gasten naar hun plaats. Veel afwisseling, dus. 

Laten we tot slot niet vergeten waar het allemaal om draait bij Muziekgebouw Eindhoven: de magie van livemuziek. We hebben shows binnen veel verschillende genres, waardoor er iedere keer weer een ander publiek wordt verwelkomt. De opwinding en het enthousiasme van onze concertbezoekers is haast tastbaar. Dat ze zijn er om een fijne avond te hebben, merk je als Horeca & Hospitality collega maar al te goed!

 

Op de foto’s zie je een aantal van onze vaste collega’s, zij zijn hier vaak te vinden. Maar er werken op de afdeling Horeca & Hospitality ook een hoop collega’s die niet op de foto staan, bijvoorbeeld de parttime collega’s die naast een studie bij Muziekgebouw Eindhoven werken. Hoe dan ook: als je hier werkt, leer je iedereen snel genoeg kennen! 

 

Ontmoet onze collega's van andere afdelingen