Vacature: Nieuwe leden Raad van Commissarissen


Muziekgebouw Eindhoven is op zoek naar twee gedreven professionals om onze Raad van Commissarissen te versterken en samen te bouwen aan de toekomst van onze prachtige organisatie.Over Muziekgebouw Eindhoven

Muziekgebouw Frits Philips Eindhoven is een van de best klinkende concertzalen in Europa. Een akoestische toplocatie die een grote aantrekkingskracht uitoefent op wereldberoemde orkesten en solisten. Jaarlijks vinden ruim 160.000 muziekliefhebbers hun weg naar ons bijzondere gebouw in het hart van Eindhoven. Met een nieuwe strategische koers en het ontwikkelplan Verbinden & Verbreden is Muziekgebouw Eindhoven een nieuwe weg ingeslagen: verbinden door onvergetelijke muzikale ervaringen is in de kern de nieuwe missie. Om dit te bereiken verbreedt Muziekgebouw Eindhoven zijn programmering en worden verschillende doelgroepen betrokken bij de totstandkoming van nieuwe programmalijnen en initiatieven. Op deze manier wil Muziekgebouw Eindhoven een groter en ook breder deel van de samenleving inspireren en verbinden. Tegelijkertijd is het focuspunt van het nieuwe bestuur een organisatie creëren waarbij de culturele inhoud en het culturele ondernemerschap optimaal in balans zijn.


Verdere informatie

Deze procedure wordt begeleid door Herman Krommendam en Frederika Tielenius-Kruythoff van Korn Ferry partner in executive search. Voor meer informatie kunt u de volledige profielschets lezen via de onderstaande button. U kunt ook bellen naar +316 22 48 39 57 (Herman Krommendam) of +316 42 02 62 44 (Frederika Tielenius-Kruythoff).

Meer informatie

U kunt uw interesse kenbaar maken door een motivatie en actueel CV te sturen naar herman.krommendam@kornferry.com en frederika.kruythoff@kornferry.com.