Marlon Pichel

Soul ontmoet rock-‘n-roll
Blue Note ClubSessions
za 6 jan ’24 17:00 uur
za 6 jan ’24
17:00 uur
 • za 6 jan ’24
  Deuren open
  16:00 uur
  Start
  17:00 uur
  M by Muziekgebouw Eindhoven

Met zijn krachtige en soulvolle stem, en zijn uitzonderlijke talent voor drums, is Marlon Pichel een van de meest veelbelovende talenten in de Nederlandse soulmuziek. Hij heeft zijn eigen band gevormd en keert terug naar zijn roots: Soul en Rock 'n Roll. In april bracht Pichel zijn eerste album uit, met de singles 'Good Ol' Loving' (bekroond door Radio Veronica) en 'I Wanna Boogie'. Geïnspireerd door grote artiesten zoals Otis Redding en Wilson Pickett, neemt hij je mee terug in de tijd naar de jaren 60 en 70, om je op een respectvolle manier te laten genieten van de STAX-sound bij Blue Note ClubSessions.

Marlon Pichel was slechts 9 jaar oud toen hij voor de eerste keer op het podium stond. Hij groeide op in een muzikale familie en raakte op jonge leeftijd al geïnteresseerd in muziek. Zijn fascinatie werd al snel een passie en Marlon wist dat hij zijn weg zou vinden in de Nederlandse muziekwereld.

Blue Note ClubSessions

Om de zaterdag wisselen gevestigde namen en verrassend opkomend talent uit de hedendaagse jazz- en soulscene elkaar af in een ongedwongen clubsetting bij Blue Note ClubSessions. In Meneer Frits gaat ontmoeten hierbij optimaal samen met genieten van top livemuziek.


Blue Note ClubCard

Krijg je geen genoeg van Blue Note ClubSessions? Dan is de Blue Note ClubCard een uitkomst! Je bestelt hiermee 10 tickets voor 75 euro. Dat is 50 euro korting ten opzichte van losse tickets!

Op de Blue Note ClubCard zit een unieke code, waarmee je voorafgaand aan het concert een ticket boekt op onze website. De ClubCard zelf geeft geen toegang tot het concert. Belangrijk dus, dat je jouw ticket van tevoren bestelt. De Blue Note ClubCard is geldig voor alle Blue Note ClubSessions tot en met juli 2024 – het hele seizoen 2023/2024 dus.

Haal je de Blue Note ClubCard op bij ons ticketbureau? Vergeet dan niet de bestelbevestiging mee te nemen. Laat je de ClubCard liever thuisbezorgen? Dat is mogelijk tegen een meerprijs. 

Bestel de Blue Note ClubCard


Tijdschema

De deuren van Meneer Frits openen om 16:00 uur, dan kun je alvast genieten van een drankje en een jazz-DJ. Het live concert start om 17:00 uur en zal tot 18:15 uur duren. Om het geheel goed af te sluiten, draait de jazz-DJ tot 19:00 uur.