© Yannick Nuyts

Blue Sands the Band

Filmische en dromerige jazz
Blue Note ClubSessions
za 25 nov ’23 17:00 uur


Esther van Hees, zang
Reindert Kragt, basgitaar
Marta Arpini, zang en gitaar
Miquel Boelens, saxofoon
Mats Voshol, drums

za 25 nov ’23
17:00 uur
 • za 25 nov ’23
  Deuren open
  16:00 uur
  Start
  17:00 uur
  M by Muziekgebouw Eindhoven

Het duo Blue Sands, bestaande uit basgitarist Reindert Kragt en zangeres Esther van Hees, bewijst dat stem en bas een spannende en intieme combinatie kan zijn. De karakteristieke sound van het duo werd in recensies reeds omschreven als filmisch, dromerig en eigenzinnig. Hun inspiratie? Disney songs, 90's grunge, jazz standards, klassieke componisten en nog veel meer. Het duo had een wens naast alleen samen op te treden, ook in een grote bezetting te gaan spelen. Dus daar was Blue Sands the Band!

Een belangrijke eis voor het vormen van deze band was dat de essentie van bas en zang nog steeds de kern van de band zou zijn en dat er geen standaard pop/jazz-band gevormd zou worden. De muzikanten die de samenwerking aangaan met Blue Sands in deze nieuwe bezetting zijn stuk voor stuk fantastische, creatieve topmuzikanten met een heel eigen geluid: Miquel Boelens op saxofoon, Marta Arpini op zang/gitaar en Mats Voshol op drums. Wij kunnen niet wachten!

Blue Note ClubSessions

Om de zaterdag wisselen gevestigde namen en verrassend opkomend talent uit de hedendaagse jazz- en soulscene elkaar af in een ongedwongen clubsetting bij Blue Note ClubSessions. In M, de nieuwe zaal van Muziekgebouw Eindhoven, gaat ontmoeten hierbij optimaal samen met genieten van top livemuziek.


Blue Note ClubCard

Krijg je geen genoeg van Blue Note ClubSessions? Dan is de Blue Note ClubCard een uitkomst! Je bestelt hiermee 10 tickets voor 75 euro. Dat is 50 euro korting ten opzichte van losse tickets!

Op de Blue Note ClubCard zit een unieke code, waarmee je voorafgaand aan het concert een ticket boekt op onze website. De ClubCard zelf geeft geen toegang tot het concert. Belangrijk dus, dat je jouw ticket van tevoren bestelt. De Blue Note ClubCard is geldig voor alle Blue Note ClubSessions tot en met juli 2024 – het hele seizoen 2023/2024 dus.

Haal je de Blue Note ClubCard op bij ons ticketbureau? Vergeet dan niet de bestelbevestiging mee te nemen. Laat je de ClubCard liever thuisbezorgen? Dat is mogelijk tegen een meerprijs. 

Bestel de Blue Note ClubCard


Tijdschema

De deuren van M openen om 16:00 uur, dan kun je alvast genieten van een drankje en een jazz-DJ. Het live concert start om 17:00 uur en zal tot 18:15 uur duren. Om het geheel goed af te sluiten, draait de jazz-DJ tot 19:00 uur. De Jazz-DJ bij dit concert is Sookie van Jazzjunkies.