Cantorias

Van swingende samba tot de zware ritmes van de maracatú
Blue Note ClubSessions
za 20 jan ’24 17:00 uur


Anna Serierse - zang
Lilian Vieira - zang
Nina Rompa - zang
Femke Smit - zang
Breno Viricimo - bas/zang 
Lucas Santana - saxofoon/fluit 
Daniel de Moraes - gitaar 
Udo Demandt - drums

za 20 jan ’24
17:00 uur
 • za 20 jan ’24
  Deuren open
  16:00 uur
  Start
  17:00 uur
  M by Muziekgebouw Eindhoven

Met hun muziek die doorspekt is met sterke statements en een enorme muziakale diversiteit, neemt Cantorias je even mee naar het Brazilië uit de jaren '70 en '80. Van zwoele bossa nova tot swingende samba en van popstukken uit het rijke MPB-repertoire (Música Popular Brasileira) tot aan de zware ritmes van de maracutú. Cantorias neemt je mee op een veelzijdige muzikale reis. Naast traditionele protestliederen en bekende samba's geeft Cantoris ook een nieuw gezicht aan originele stukken en arrangementen van hedendaagse artiesten.

Cantorias brengt je opzwepende ritmes, dromerige mantra's, zoete close harmony en uitbundige liederen waarin vier stemmen één worden. Een veelzijdig concert met muziek van over de hele wereld. Hun liefde voor muziek is aanstekelijk en het belooft een geweldige namiddag te worden. 

Blue Note ClubSessions

Om de zaterdag wisselen gevestigde namen en verrassend opkomend talent uit de hedendaagse jazz- en soulscene elkaar af in een ongedwongen clubsetting bij Blue Note ClubSessions. In M, de nieuwe zaal van Muziekgebouw Eindhoven, gaat ontmoeten hierbij optimaal samen met genieten van top livemuziek.


Blue Note ClubCard

Krijg je geen genoeg van Blue Note ClubSessions? Dan is de Blue Note ClubCard een uitkomst! Je bestelt hiermee 10 tickets voor 75 euro. Dat is 50 euro korting ten opzichte van losse tickets!

Op de Blue Note ClubCard zit een unieke code, waarmee je voorafgaand aan het concert een ticket boekt op onze website. De ClubCard zelf geeft geen toegang tot het concert. Belangrijk dus, dat je jouw ticket van tevoren bestelt. De Blue Note ClubCard is geldig voor alle Blue Note ClubSessions tot en met juli 2024 – het hele seizoen 2023/2024 dus.

Haal je de Blue Note ClubCard op bij ons ticketbureau? Vergeet dan niet de bestelbevestiging mee te nemen. Laat je de ClubCard liever thuisbezorgen? Dat is mogelijk tegen een meerprijs. 

Bestel de Blue Note ClubCard


Tijdschema

De deuren van M openen om 16:00 uur, dan kun je alvast genieten van een drankje en een jazz-DJ. Het live concert start om 17:00 uur en zal tot 18:15 uur duren. Om het geheel goed af te sluiten, draait de jazz-DJ tot 19:00 uur.