Loek van den Berg Quintet

Vertellende jazzcomposities en oprechte improvisatie
Blue Note ClubSessions
za 3 feb ’24 17:00 uur


Loek van den Berg, saxofoon (alt, tenor)
Nathan Surquin, trombone
Aseo Friesacher, piano en zang
Cas Jiskoot, contrabas
Willem Romers, drums

za 3 feb ’24
17:00 uur
 • za 3 feb ’24
  Deuren open
  16:00 uur
  Start
  17:00 uur
  M by Muziekgebouw Eindhoven

Het Loek van den Berg Quintet houdt je op het puntje van je stoel met hun vertellende composities, oprechte improvisaties en hun fantastische controle over hun instrument. Jazz, maar net even anders. En dat voel je tijdens hun liveshows. Je wordt meegenomen op een muzikale reis door de passie en het enthousiasme van de band. Door de jaren heen heeft het Quintet een eigen speelstijl en geluid ontwikkeld en deze wordt gekarakteriseerd door de melodische composities van Loek. De individualiteit van de leden staat centraal en ieder heeft hun eigen stijl en sound. Ruimte voor eigen interpretatie, improvisatie en interactie mag natuurlijk niet ontbreken, iets wat hun concerten iedere keer weer anders en verrassend maakt.

Het Loek van den Berg Quintet verscheen voor het eerst op het podium in 2019. Sindsdien hebben ze vele prijzen gewonnen, gespeeld op festivals en podia door heel Nederland en verschillende internationale tours achter de rug. Tijdens het concert spelen ze nummers van hun debuutalbum 'Wayfarer', die vol staat met beeldende en verhalende nummers die je meenemen op een reis door verschillende landschappen en muzikale culturen.

Blue Note ClubSessions

Om de zaterdag wisselen gevestigde namen en verrassend opkomend talent uit de hedendaagse jazz- en soulscene elkaar af in een ongedwongen clubsetting bij Blue Note ClubSessions. In Meneer Frits gaat ontmoeten hierbij optimaal samen met genieten van top livemuziek.


Blue Note ClubCard

Krijg je geen genoeg van Blue Note ClubSessions? Dan is de Blue Note ClubCard een uitkomst! Je bestelt hiermee 10 tickets voor 75 euro. Dat is 50 euro korting ten opzichte van losse tickets!

Op de Blue Note ClubCard zit een unieke code, waarmee je voorafgaand aan het concert een ticket boekt op onze website. De ClubCard zelf geeft geen toegang tot het concert. Belangrijk dus, dat je jouw ticket van tevoren bestelt. De Blue Note ClubCard is geldig voor alle Blue Note ClubSessions tot en met juli 2024 – het hele seizoen 2023/2024 dus.

Haal je de Blue Note ClubCard op bij ons ticketbureau? Vergeet dan niet de bestelbevestiging mee te nemen. Laat je de ClubCard liever thuisbezorgen? Dat is mogelijk tegen een meerprijs. 

Bestel de Blue Note ClubCard


Tijdschema

De deuren van M openen om 16:00 uur, dan kun je alvast genieten van een drankje en een jazz-DJ. Het live concert start om 17:00 uur en zal tot 18:15 uur duren. Om het geheel goed af te sluiten, draait de jazz-DJ tot 19:00 uur.