Danny Vera

DNA Theatertour
wo 20 mrt ’24 en do 21 mrt ’24
wo 20 mrt ’24
en
do 21 mrt ’24

Het concert van Danny Vera heeft helaas al plaastgevonden. Wil je op de hoogte worden gebracht als er nieuwe concerten van hem worden aangekondigd? Laat dan hieronder je e-mailadres achter.

Danny Vera komt terug naar Eindhoven! Hij speelde twee keer in een uitverkochte Ziggo Dome, heeft jaarlijks een hele reeks aan solo-concerten in de Oostkerk in Middelburg en is niet meer weg te denken uit de Nederlandse theaters. De Middelburgse singer-songwriter schrijft al sinds zijn tienerjaren liedjes over het leven, de liefde en de dood. Met zijn nieuwe theatershow pakt hij groots uit! Met zijn vaste band, strijkersensemble, blazerssectie en achtergrondzangers hoor je de muziek van zijn prachtige eerdere albums én zijn nieuwe album DNA.

In 2019 veroverde zijn nummer 'Roller Coaster' de Nederlandse hitlijsten. In 2020 belandde 'Roller Coaster' zelfs op de eerste plek in de Top 2000. En Danny zit zeker niet stil! Amerikaanse country, blues en rock 'n' roll zijn allemaal verwerkt in zijn nieuwste album 'DNA'. Een album waarop hij terugkeert naar de kern van zijn muziek, met nummers die hun wortels hebben in de Amerikaanse rootsmuziek.