ASML On Stage

A magical night of live performances
za 16 mrt ’24 18:30 uur
za 16 mrt ’24
18:30 uur
  • za 16 mrt ’24
    18:30 uur
    Muziekgebouw Eindhoven

Denk je dat ASML’ers alleen maar iets afweten van technologie? Lees dan zeker verder. Het jaarlijkse muziekevenement ASML On Stage biedt alle creatievelingen die een link hebben met ASML een podium met spraakmakende acts: dj’s, rock, americana, soul, Colombiaanse carnavalsdans, Indiase percussie en nog veel meer. Laat jezelf verrassen door de diversiteit aan talenten uit de hele organisatie via boeiende muziek- en dansoptredens, een creatieve uitlaatklep voor ASML’ers naast hun baan als productiemedewerker of ingenieur.

Bekijk de line-up en het tijdschema van de avond.

Waarom dit event? Het is simpel. Mensen staan sterker als ze elkaar inspireren. ASML gelooft dat cultuur een vitale rol speelt in het verbinden van een gemeenschap. Als trotse partner van Muziekgebouw Eindhoven is dit de perfecte plek om ASML-medewerkers en Brainport-bewoners samen te brengen met een gedeelde passie voor het podium. We hebben een spectrum aan muzikale hoogstandjes voor je in petto: van energieke pop- en rockbands in de Grote Zaal tot de soepele ritmes van klassieke muziek in de Kleine Zaal, live banjodeuntjes in M en Colombiaanse carnavalsbeats in de Eerste Foyer. Of ga uit je bol in de Stadsfoyer-feestzone met live dj-sets! Reserveer je agenda voor een magnifieke avond vol liveoptredens. Bestel vandaag nog je tickets!


Bekijk de aftermovie van 2023


Let op: kinderen onder de 12 jaar zijn niet toegestaan. Personen onder de 16 jaar moeten vergezeld worden door volwassenen.