The Songwriters Club

(Her)ontdek singer-songwriter talent!
za 13 apr ’24 20:15 uur
za 13 apr ’24
20:15 uur
  • za 13 apr ’24
    20:15 uur
    Kleine Zaal

De eerste editie van The Songwriters Club is een feit! Een nieuw platform, een nieuwe plek en nieuwe manier om in theaters door heel Nederland talent te (her)ontdekken. Iedere avond kent een andere line-up van drie singer-songwriters; een unieke voorstelling is dus altijd gegarandeerd. Kwaliteit en authenticiteit staan hoog in het vaandel bij The Songwriters Club. Daarom treden er artiesten op die hun eerste single op de radio hebben, artiesten die veel voor anderen schrijven of artiesten die nieuwe nummers op een laagdrempelige manier aan het publiek willen laten horen. Dat belooft een mooie verassende avond te worden! Voor deze mooie avond hebben we een hele leuke line-up in petto.

Oliver Pesch

Je kent hem misschien wel van het nummer 'Shelly', dat Topsong op NPO Radio 2 geweest is en vaak te horen is op 3FM en Radio Veronica. Oliver Pesch brengt een inventieve versie van West Coast/Americana naar Muziekgebouw Eindhoven.


Stephanie Struijk

Stephanie is bekend met de bühne, al meer dan 15 jaar reist ze langs de Nederlandse en Vlaamse theaters. Nummers over liefde en het moeten loslaten daarvan, over sterk zijn en kiezen voor jezelf. Het zijn kleine liedjes over grote gevoelens.


Sandra van Nieuwland

Sandra van Nieuwland heeft Nederlandse muziekgeschiedenis geschreven door met maar liefst vijf van haar singles in de top 10 ook nog tegelijkertijd op nummer 1, 2 en 3 te staan. Haar debuut album 'And More' wordt beloond met platina. Vijf albums en een Edison verder besluit Sandra om ook eens zonder haar band op pad te gaan.