India Day

Vier met ons de Indiase cultuur!
za 2 dec ’23 13:00 uur - 00:00 uur
za 2 dec ’23
13:00 uur - 00:00 uur
  • za 2 dec ’23
    13:00 uur - 00:00 uur
    Muziekgebouw Eindhoven

Tijdens India Day vieren we de Indiase cultuur. Dompel je onder in de betoverende kleuren, smaken en geluiden van India. In de foyers en zalen van Muziekgebouw Eindhoven ontdek je de rijke geschiedenis en tradities van het land met fascinerende exposities, informatieve lezingen en traditionele kunst en ambachten. Proef heerlijke Indiase gerechten bij de diverse kraampjes met authentiek eten en geniet natuurlijk van liveoptredens met (traditionele) dans en muziek. 

Vanaf 13:00 uur is er van alles te beleven voor jong en oud. Kinderen kunnen deelnemen aan leuke activiteiten en spelletjes, terwijl volwassenen kunnen genieten van yoga demonstraties en workshops over Indiase cultuur. Ervaar een stukje India in het hart van Eindhoven. Vier samen met ons de prachtige diversiteit van het land tijdens India Day!

Entree is gratis voor kinderen van 0 t/m 2 jaar


Your World, Your Music

India Day is onderdeel van Your World, Your Music, een concept waarin de muziek en cultuur van één Eindhovense gemeenschap centraal staan. In samenwerking met ambassadeurs van de betreffende gemeenschap wordt het festivalprogramma tot stand gebracht. Na Merhaba Eindhoven! - georganiseerd in samenwerking met de Turkse gemeenschap in 2022 - is India Day de tweede editie van Your World, Your Music.   

India Day wordt mede mogelijk gemaakt door: