Nieuws

Nieuws wo 30 mrt ’22

Film Ennio en live muziek in de Grote Zaal

Op 17 april a.s. vindt in de Grote Zaal van Muziekgebouw Eindhoven de voorpremière plaats van de film Ennio, een schitterende documentaire over het leven van de legendarische filmcomponist Ennio Morricone. 

Lees verder
Benefietconcert Oekraïne Muziekgebouw Eindhoven - Edsilia Rombley
Nieuws di 29 mrt ’22

Mooie opbrengst Benefietconcert Oekraïne

Benefietconcert Oekraïne Concert for Peace, dat afgelopen zaterdag plaatsvond in de Grote zaal van Muziekgebouw Eindhoven, heeft een mooi bedrag opgebracht!

Lees verder
Nieuws vr 18 mrt ’22

Line-up Benefietconcert Oekraïne bekend

Een vijftal fantastische artiesten zal het podium van de Grote Zaal betreden tijdens het benefietconcert voor Oekraïne. De avond wordt geopend met een welkomstwoord van burgemeester John Jorritsma van Eindhoven. De Eindhovense Mike Weerts zal deze avond de host zijn. 

Lees verder
Nieuws ma 14 mrt ’22

Muziekgebouw Eindhoven organiseert benefietconcert voor slachtoffers Oekraïne

Het Muziekgebouw Eindhoven organiseert samen met een spraakmakende line-up op zaterdag 26 maart een benefietconcert voor de slachtoffers van de oorlog in Oekraïne. Hiermee willen we inspireren tot saamhorigheid en financiële en morele steun bieden aan de Oekraïense gemeenschap.

Lees verder
Nieuws wo 9 mrt ’22

Benefietconcert voor Afghanistan

Op zondag 20 maart is er in onze tweede foyer een benefietconcert voor Afghanistan, georganiseerd door Dejavu Events. Het sluit mooi aan op het Afghaans nieuwjaar op 21 maart. 100% van de opbrengsten gaat als hulp naar Hart voor Afghanistan, die het vervolgens via UNICEF (65 jaar actief in Afghanistan) aan de mensen brengt die het hardst nodig hebben. 

Lees verder
Spotlight op haar
Nieuws di 8 mrt ’22

Spotlight op haar

Vandaag richt de muziekindustrie de spotlight op vrouwen in de podiumtechniek. Dit keer zetten we 4 collega’s eens óp het podium in plaats van erachter.

Lees verder