Nieuws

Nieuws wo 31 mei ’23

Nieuw Hoofd Marketing bij Muziekgebouw Eindhoven

Eli Lejeune (42) start 1 juni 2023 als Hoofd Marketing bij Muziekgebouw Eindhoven. Hij komt over van PSV Eindhoven, waar hij in de rol van Hoofd Marcom, Brand & Design verantwoordelijk was voor het marketing & communicatieteam, de merkpositionering en het creatieve team. 

Lees verder
Nieuws ma 29 mei ’23

Lancering Lang Leve Muziek groot succes

Op 17 en 18 mei jl. vond de lancering plaats van het project Lang Leve Muziek. Hierbij werkt Muziekgebouw Eindhoven samen met o.a. stichting Mantelzorg Verlicht, Vier het Leven, Vitalis Residentie Petruspark, Ons Thuis en Villa Valckenborg om de cultuurparticipatie van ouderen te vergroten. Beide dagen mogen een groot succes genoemd worden!

Lees verder
Nieuws ma 22 mei ’23

Archipel Muziekconcours viert 10-jarig jubileum

Dit jaar vindt voor de tiende keer het Archipel Muziekconcours plaats. Tijdens de voorrondes en halve finales brengt groots jong talent (licht) klassieke muziek ten gehore op de podia van de zorglocaties van Archipel en in de Grote Zaal van Muziekgebouw Eindhoven.

Lees verder
Nieuws zo 21 mei ’23

Muziekgebouw Eindhoven zet grote stappen op gebied van duurzaamheid

Om duurzaamheid uit te dragen en door te voeren in de organisatie is Muziekgebouw Eindhoven deelnemer aan het convenant GreenStages2020. Bij de recente 2-meting steeg Muziekgebouw Eindhoven met een dikke 7 ver boven het gestelde doel van een 6,5 uit!

Lees verder
Nieuws di 16 mei ’23

Liberation 040 DJ Contest weer in Muziekgebouw Eindhoven

Dit jaar organiseert Liberation 040, hét bevrijdingsfestival van Eindhoven, op woensdag 14 juni opnieuw de DJ Contest in Muziekgebouw Eindhoven. Een wedstrijd waarbij jij kan laten zien hoe goed je kan draaien! De winnaar krijgt een plekje op het podium tijdens het Liberation040 bevrijdingsfestival op 16 september. 

Lees verder
Nieuws di 9 mei ’23

Unforgettable Class met Basisschool de Opstap

Gisteren was het dan zover! De leerlingen van Basisschool De Opstap beleefden een Unforgettable Class op het podium van de Grote Zaal in Muziekgebouw Eindhoven. De langverwachte dag was een enorm succes. "Mogen wij voor volgend schooljaar weer zo'n leuk uitje verwachten?", aldus een razend enthousiaste leerkracht.

Lees verder