Nieuws

Nieuws ma 15 aug ’22

Stadsfestival Hit The City keert terug met grote driedaagse editie

Gratis muziekfestival Hit The City belooft muziekliefhebbers en bezoekers van 
Dutch Design Week drie dagen lang een gevarieerd, toegankelijk en prikkelend 
avondprogramma.

Lees verder
Nieuws do 21 jul ’22

De Internationale Pop Quiz van Eindhoven

In samenwerking met Number 42 gaan we in het najaar starten met The International Pop Quiz of Eindhoven. Een maandelijks terugkerend event in café Meneer Frits.

Lees verder
Nieuws di 19 jul ’22

Sunday Funday: een speeltuin voor alle leeftijden

De naam zegt het al, dit nieuwe event gaat plaatsvinden op de zondagmiddag, elke maand met een ander thema. Onder het mom van 'cultuur is fun' brengt het Muziekgebouw een mix van muziek, kidsvermaak, een markt en uiteraard de lekkerste hapjes en drankjes. Hiertoe wordt de begane grond omgetoverd tot een speeltuin voor alle leeftijden. Met steeds wisselende thema’s zal geen editie hetzelfde zijn.

Lees verder
Nieuws do 14 jul ’22

Muziekgebouw Eindhoven zorgt voor Summer Vibes op Eindhoven Airport

Om de wachtende passagiers entertainment te bieden in deze drukke tijden, heeft Muziekgebouw Eindhoven samen met Eindhoven Airport iets bijzonders bedacht. Onder de naam Summer Vibes zullen deze zomer in het weekend diverse artiesten optreden in de terminal van de Eindhovense luchthaven.

Lees verder
Nieuws ma 11 jul ’22

Americana Mondays in Meneer Frits

Met gepaste trots presenteren wij jullie onze nieuwe concertreeks in het Amerikaanse singer-songrwiters genre: Americana Mondays!

 

Lees verder
Stefan Rosu & Edo Righini
Nieuws vr 24 jun ’22

Vernieuwde samenwerking!

Muziekgebouw Eindhoven en philharmonie zuidnederland zijn op 23 juni 2022 een nieuwe overeenkomst aangegaan die de bestaande samenwerking verlengt met een periode van minimaal 4 jaar. 

Lees verder