Nieuws

Nieuws do 24 nov ’22

Chineke! Orchestra succesvol en inspirerend

Eerder deze week was Chineke! Orchestra te gast in de Grote Zaal van Muziekgebouw Eindhoven. Het motto van dit bijzondere orkest is ‘verandering en verscheidenheid in klassieke muziek

Lees verder
Nieuws di 1 nov ’22

Eindhoven swingende jazz hub met So What's Next? Jazzfestival Eindhoven

Het afgelopen weekend was de hele binnenstad in de ban van het jaarlijkse internationale jazzfestival So What's Next? Op meer dan 15 drukbezochte locaties trad een buitengewone variatie aan bands en acts uit de internationale jazz scene op.

Lees verder
Nieuws ma 24 okt ’22

The Tempations & The Four Tops zorgen voor daverend feest!

Afgelopen zaterdag gaven The Temptations & The Four Tops in Muziekgebouw Eindhoven een onvergetelijke show. In een afgeladen Grote Zaal ging het helemaal los! Ruim 1600 man ging met de voeten van de vloer op de wereldberoemde soulklanken uit de 70's.


Lees verder
Nieuws di 11 okt ’22

International Pop Quiz of Eindhoven groot succes!

Op maandag 10 oktober vond eindelijk de langverwachte eerste International Pop Quiz of Eindhoven plaats in café Meneer Frits. Deze eerste editie - een samenwerking met het Eindhovense Number 42 - was volledig uitverkocht waarbij een heel divers publiek zich had ingeschreven.

Lees verder
Nieuws wo 5 okt ’22

Nieuwe benoeming lid van Raad van Commissarissen

Op 28 september 2022 heeft de Gemeente Eindhoven, als aandeelhouder, drs. I. Haaijer benoemd als lid van de Raad van Commissarissen van het Muziekgebouw Eindhoven NV.

Lees verder
Nieuws di 4 okt ’22

Winnaar Liszt Concours in Muziekgebouw Eindhoven

Afgelopen donderdag, 30 september, won Yukine Kuriki de Eerste Prijs van de International Franz Liszt Piano Competition. Wij verheugen ons enorm op haar komst, want op 12 februari staat ze met een solorecital op de planken van onze Kleine Zaal!

Lees verder