Nieuws

Nieuws di 6 jun ’23

Sunday Funday drukbezocht

Afgelopen zondag 4 juni werd de laatste Sunday Funday van dit seizoen wederom drukbezocht. Dit keer stond de Latijns-Amerikaanse gemeenschap in het middelpunt. Het werd een swingende middag!

Lees verder
Nieuws zo 4 jun ’23

War Child en Gemeenteraad aanwezig bij Tekenen voor Vrijheid

Op vrijdag 9 juni a.s. vindt voor de tweede keer Tekenen voor Vrijheid plaatst in de Grote Zaal van Muziekgebouw Eindhoven. Na het enorme succes van de eerste editie vorig jaar, staat dit jaarlijks terugkerende project nu stevig op de kaart. Komende vrijdag vindt Tekenen voor Vrijheid plaats in aanwezigheid van een ambassadeur van War Child en de Eindhovense Gemeenteraad.

Lees verder
Nieuws ma 29 mei ’23

Lancering Lang Leve Muziek groot succes

Op 17 en 18 mei jl. vond de lancering plaats van het project Lang Leve Muziek. Hierbij werkt Muziekgebouw Eindhoven samen met o.a. stichting Mantelzorg Verlicht, Vier het Leven, Vitalis Residentie Petruspark, Ons Thuis en Villa Valckenborg om de cultuurparticipatie van ouderen te vergroten. Beide dagen mogen een groot succes genoemd worden!

Lees verder
Nieuws ma 22 mei ’23

Archipel Muziekconcours viert 10-jarig jubileum

Dit jaar vindt voor de tiende keer het Archipel Muziekconcours plaats. Tijdens de voorrondes en halve finales brengt groots jong talent (licht) klassieke muziek ten gehore op de podia van de zorglocaties van Archipel en in de Grote Zaal van Muziekgebouw Eindhoven.

Lees verder
Nieuws zo 21 mei ’23

Muziekgebouw Eindhoven zet grote stappen op gebied van duurzaamheid

Om duurzaamheid uit te dragen en door te voeren in de organisatie is Muziekgebouw Eindhoven deelnemer aan het convenant GreenStages2020. Bij de recente 2-meting steeg Muziekgebouw Eindhoven met een dikke 7 ver boven het gestelde doel van een 6,5 uit!

Lees verder
Nieuws di 16 mei ’23

Liberation 040 DJ Contest weer in Muziekgebouw Eindhoven

Dit jaar organiseert Liberation 040, hét bevrijdingsfestival van Eindhoven, op woensdag 14 juni opnieuw de DJ Contest in Muziekgebouw Eindhoven. Een wedstrijd waarbij jij kan laten zien hoe goed je kan draaien! De winnaar krijgt een plekje op het podium tijdens het Liberation040 bevrijdingsfestival op 16 september. 

Lees verder
van 13