Sound & Silence

Meeslepend en indrukwekkend neoklassiek 

 

Laat je meevoeren door indrukwekkende muziek die een prachtige brug vormt tussen het heden en het verleden. De elegantie van klassieke muziek smelt schitterend samen met moderne, experimentele elementen tijdens Sound & Silence-concerten. 

 

 

Wil je weten wanneer er een nieuw Sound & Silence-concert op de planning staat? Schrijf je in voor de e-mail alert en blijf op de hoogte! 

Sound & Silence 

Sound & Silence: de remedie tegen de hectische alledaagse ratrace. Deze concerten zijn meeslepend, voeden de ziel en laten je heerlijk wegdromen. Veel Sound & Silence Concerten zijn instrumentaal, waardoor de focus op de muziek ligt en je je mee laat voeren door de indrukwekkende klanken. Je hoort hier veel neoklassieke muziek, die met haar verstilde klanken en meditatieve sfeer goed aansluit bij het gedachtegoed van Sound & Silence.


Neoklassiek zet de toon

Neoklassiek is een mooie mix van allerlei elementen: de elegantie van klassieke muziek smelt samen met moderne aspecten zoals de losse aanpak van popmuziek en het ritmische, meditatieve van minimal music. Het is een reactie op de drukte van de moderne wereld en brengt rust, sereniteit en melodieën die je emoties meevoeren op een innerlijke reis.   

Grote componisten als Bach, Debussy of Mozart zijn vaak een inspiratiebron voor neoklassieke artiesten. Zij laten de rijke tradities van klassieke muziek samensmelten met moderne elementen. Zo vormt het een mooie brug tussen het heden en het verleden. 
 

Ligconcerten

Een bijzonder onderdeel binnen Sound & Silence. Ligconcerten prikkelen je zintuigen: liggend luisteren geeft een andere dimensie aan het concertbezoek. Deze avondvullende beleving start met een op maat gemaakte theebeleving, met aansluitend meditatie- en yoga- oefeningen. Breng je eigen yogamatje, kussen of dekentje mee en kom heerlijk tot rust terwijl je van de mooiste klanken geniet. 

Weten hoe zo’n ontspannende avond eruit ziet? Hier lees je er alles over.